Nieuwsalert per mail ontvangen

Movie Monday: En Route Sled BC

De Nimbus crew is verantwoordelijk voor de film van deze maandag. Gezien hun vorige films kunnen ze deze verantwoordelijkheid makkelijk aan. Voor En Rout Sled BC zijn de vrienden op hun sneeuwscooters gestapt in Britisch Columbia, Canada. De skiërs genieten van de mooiste blauwe luchten, trotseren sneeuwstormen en doen hun best de sneeuwscooters rijdende te houden. 

In 2007 startte Eric Pollard Nimbus Independent in samenwerking met Pep Fujas, Andy Mahre, and Chris Bencheter. Het doel: een ander perspectief brengen naar de skifilm industrie. Het team was dan ook de eerste met de nu zeer bekende gratis webisodes. Sinds hun oprichting hebben zij een eigen stijl in het maken van films ontwikkeld.

De En Route serie is een van hun webisode projecten. Hiervoor leggen ze per aflevering één complete trip vast op beeld en maken daar een alleszeggend verhaal van maximaal 30 minuten van. Behalve voor skibeelden heeft Nimbus ook oog voor de ups en downs tijdens de reis, wat ervoor zorgt dat je blijft kijken. Voor vorige afleveringen bezochten ze onder andere Arlberg, Hokkaido en Alaska.

Deze aflevering is Whistler hun thuishonk en rijdt de crew op sneeuwscooters naar het verre veld om daar de onuitputtelijke mogelijkheden die het gebied rijk is te verkennen. De diepe poeder maakt het rijden met de apparaten een uitdaging, maar na een lijn poederen zijn al deze zorgen vergeten. Net zoals de afgelopen weken is het weer gewoon watertanden op de maandag.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in