Nieuwsalert per mail ontvangen

Morgen skiën in SkiWelt? Zo liggen de pistes erbij!

Afgelopen weken en dagen krijgen we steeds meer goed nieuws. Skigebieden openen of zijn al geopend en profiteren van uitstekende condities. Ook SkiWelt heeft een dikke laag sneeuw mogen ontvangen. Morgen begint het seizoen in dit Oostenrijkse skigebied en zo liggen de pistes erbij! De beelden hieronder spreken voor zich. 

Na het zien van deze beelden wil je niets liever dan daar op de latten staan. De pistes liggen er uitstekend bij. Een dikke laag sneeuw en dat in combinatie met bijna geen wolkje aan de lucht, beter weer hadden we niet kunnen wensen. Laat het nog maar lekker veel sneeuwen, zodat de start van het winterseizoen voor veel skigebieden net zo goed begint als voor SkiWelt Wilder Kaiser Brixental!

Live-beelden vanuit SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

We mogen zeker niet klagen bij het zien van de onderstaande beelden. Het is momenteel uitstekend wintersportweer. De pistes zijn prima geprepareerd, er ligt een dikke laag sneeuw, de zon schijnt en SkiWelt lijkt helemaal klaar te zijn voor de opening van een nieuw wintersportseizoen. Ga jij morgen skiën in SkiWelt? Zo liggen de pistes erbij!

AANBIEDING: 4 nachten incl. skipas in Westendorf vanaf €324,- Bekijk hier de aanbieding!

Nog meer skigebieden openen dit weekend!

Niet alleen SkiWelt opent dit weekend. Er zijn nog meer gebieden die profiteren van de goede condities. Daar wil je natuurlijk graag bij zijn!

Deze skigebieden in Oostenrijk zijn dit weekend open

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in