Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Het duurste huis in Zwitserland staat te koop

Wintersportredacteur

In Zwitserland staan veel luxe huizen, maar deze is wel heel bijzonder. Dit pareltje in St. Moritz staat te koop voor bijna 160 miljoen. De villa, Lonsdaleite, heeft maar liefst zeven verdiepingen. Vanuit het duurste huis van Zwitserland heb je directe toegang tot de pistes van St. Moritz.

Lonsdaleite

Voor dit luttele bedrag heb je wel beschikking over een privé-stoeltjeslift, een wijnkelder, een eigen bioscoop en je eigen spa. Er zijn in totaal zes en suite slaapkamers, waarvan de badkamers gemaakt zijn van zeldzaam steen. De villa draagt de naam van een zeldzame edelsteen en doet zijn naam zeker eer aan.

Zwevende kaarsen

Door de ramen die de hele muur beslaan heb je een adembenemend uitzicht over de pistes van St. Moritz. In de indrukwekkende centrale hal vind je een zwevende trap die je naar een van de zeven verdiepingen brengt. Niet te missen is een entertainmentlounge die speciaal is ontworpen voor gasten. Hier toont een met goud bedekt plafond fantastische flair met zijn 178 zwevende Swarovski-kristallen kaarsen.

 

Ondergronds meer

De ontbijtkamer heeft een 24-karaats bladgoudmuur en een op maat gemaakte eiersculptuur die het plafond siert. Een van de meest unieke verdiepingen van het huis  wordt beschreven als een ondergronds meer. Het is een glimmend zwembad met Swarovski-kristallen lichten die elke kleur licht kunnen geven. Geen zin om te zwemmen? Dan kan je lekker bubbelen in de jacuzzi naast het zwembad.

Duurste huis

Na het zien van onderstaande foto’s en video’s snappen wij wel dat dit paleis zoveel geld moet kosten. Maar dan heb je er niet eens een butler bij, dat is dan wel jammer! Die moet je extra betalen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in