Nieuwsalert per mail ontvangen

Lidl wintersport: budget wintersportoutfit nu verkrijgbaar

Wintersportredacteur

Wintersport is niet de goedkoopste vakantie die er is, dat weten we allemaal. Niet alleen het onderkomen, de reis, skipas en skilessen zijn duur, maar de gehele outfit die je nodig hebt gaat ook in de papieren lopen. Net zoals elk jaar heeft supermarktketen Lidl ook dit seizoen weer budget wintersportkleding en -accessoires te koop. De Lidl wintersport lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar. 

Lidl wintersport

Goedkoop boodschappen doen? Dan zal Lidl vast een van de eerste winkels zijn waaraan je denkt. Maar als je op zoek gaat naar wintersportkleding is Lidl waarschijnlijk niet de eerste winkel waaraan je denkt. Toch heeft de winkel jaarlijks een wintersportcollectie, waar je tegen een belachelijk goedkope prijs je wintersportoutfit kunt scoren. Vanaf vandaag (25 oktober) is de collectie van het huismerk Crivit te verkrijgen via de webshop en in de winkels.

Dames- en herencollectie

De collectie van Lidl wintersport is er zowel voor de dames als voor de heren. En de prijzen zijn echt verschrikkelijk laag. Wat dacht je van een skijas voor €24,99? Of een skibroek voor €19,99? Dat zijn prijzen die je niet zo snel zal tegenkomen bij de wintersportspecialist. De collecties bestaan uit jassen, skibroeken, thermokleding, pully’s, schoenen, sokken, mutsen, helmen, brillen en meer. Eigenlijk vind je er bijna alles wat je nodig hebt aan wintersportoutfit, behalve je ski’s en schoenen.

 

Hieronder vind je een kleine greep uit de collecties. Wil je meer zien? Ga dan naar de webshop of de winkel in de buurt.

lidl wintersport

Kwaliteit

Nu vraag je jezelf misschien af hoe het met de kwaliteit van de kleding is gesteld. Een terechte vraag natuurlijk, want waarom kost hier een jas nog geen 25 euro en bij een topmerk soms wel 800 euro? Uiteraard zit daar een groot kwaliteitsverschil tussen en dat ga je zeker merken als je bijvoorbeeld een The North Face jas uit de Steep Series naast deze jas houdt. Regent het op wintersport, dan weet ik zeker dat je liever de The North Face jas aan hebt. En ook het verschil tussen de skibrillen van Lidl en een Uvex bril met variomatic technologie is heel duidelijk merkbaar. Toch kun je makkelijk zeggen dat je bij Lidl waar voor je geld krijgt.

Als je voor het eerst op wintersport gaat en je weet nog niet of het wel wat voor je is, dan is dit natuurlijk dé kans om goedkoop je wintersport outfit te scoren. Sta je vaker op de latten en wil je spullen van de hoogste kwaliteit, dan moet je wel iets dieper in de buidel tasten bij een speciaalzaak.

LEES OOK: Wintersport kledingtrends 2018/2019

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in