Nieuwsalert per mail ontvangen

Leren skien of snowboarden door Skisafari?

Reisbranches door het hele land bieden vanaf dit seizoen Skisafari’s aan van Snowexperience. De Skisafari is een nieuwe manier om je techniek te verbeteren. Onder begeleiding van een professionele Nederlandstalige gids ga je met een kleine groep Nederlanders de pistes onveilig maken. Door dat reisorganisaties deze Safari aanbieden, verbreden zij hiermee hun aanbod in de winter.

Deze safari is voor alle skiniveaus geschikt. Je wordt in groepen van maximaal 10 personen geplaatst. Alle groepen komen in de middagpauze, koffie pauze en apres-ski bij elkaar. Het mooie van dit concept is dat je ‘s avonds gewoon weer in je eigen hotel of appartement slaapt en je samen met je gezin zijn.

Chris Rens:
Afgelopen jaar ben ik mee geweest met een van de Safari’s. In 1 woord: GE-WEL-DIG! Je komt op plekken waar je normaal gesproken nooit zou komen. Door de professionele gids verbeter je elke dag je techniek en ga je met sprongen vooruit. Als je met een normale skiklas op pad gaat, zie je alleen maar dezelfde pistes. Dat is bij deze Skisafari zeker niet het geval!”

Bij de volgende touroperators kan de Safari geboekt worden: Vrijuit, Holland International, SnowTrex, Husk, Camelot, Jiba, Sunweb, Summit Travel, Oad reizen, Arke en De Jong Intra Vakanties.

Dit concept komt als geroepen, want de reisbranche is wel aan vernieuwing toe.
De Skisafari gaat komend seizoen naar:
– Ellmau-Wilder Kaiser
– Kirchberg (Tirol)
– Nauders
– Obergurgl- Hochgurlgl
– Saalbach HInterglemm
– Serfaus-Fiss-Ladis
– Solden
– Zell am See-Kaprun (Zillertal)

Meer informatie over deze Skisafari? Snowexperience

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in