Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Leestip: Suzanne Vermeer – Gletsjer

© A.W. Bruna - Image by Freepik

Wintersportredacteur

Op zoek naar nieuw spannend leesvoer? En lees je het liefst over je favoriete bezigheid, namelijk de wintersport? Dan hebben we goed nieuws! De bekende thrillerauteur Suzanne Vermeer heeft een nieuw, spannend boek geschreven met de titel ‘Gletsjer’, waarvan het verhaal zich afspeelt in het Duitse skigebied Garmisch-Partenkirchen. Gletsjer van Suzanne Vermeer is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Nieuw boek van Suzanne Vermeer

Nederlands bestverkopende thrillerauteur is duidelijk een wintersportliefhebber. De voor de NS Publieksprijs 2022 genomineerde Suzanne Vermeer komt na de bekende titels Après-ski en Sneeuwexpress namelijk met een nieuw boek dat zich afspeelt in de sneeuw. Dit keer vindt het verhaal plaats in het populaire skigebied Garmisch-Partenkirchen. Wat je gaat lezen?

Noodlottig ongeluk?

De twee zussen Maaike en Judith reizen af naar het zuiden van Duitsland om vakantie te vieren in het skigebied waar ze vroeger elk jaar kwamen, nadat de wintersportreis jaren niet mogelijk was vanwege de drukke politieke carrière van Judith. Deze welverdiende vakantie loopt echter niet af zoals verwacht. A.W. Uitgevers schrijft: “Wat begint als een weekje optimale zussentijd, verandert in een regelrechte ramp wanneer Judith verongelukt. Maar was het daadwerkelijk een noodlottig ongeluk? Maaike gelooft er niks van en gaat op onderzoek uit.”

Suzanne Vermeer – Gletsjer is vanaf vandaag verkrijgbaar

Ben je benieuwd geworden naar hoe dit verhaal afloopt? Dan kun je vanmiddag al beginnen met het lezen van de 320 pagina’s. Gletsjer is namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar online en in de winkel. Je leest het boek als paperback of als e-book.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in