Nieuwsalert per mail ontvangen

Dit kost het als je je skimateriaal van tevoren online huurt

Op de eerste dag van de wintersport lijkt het wel of je geld uit blijft geven nog voordat je de pistes hebt aangeraakt. Een liftpas, skilessen en het huren van je materiaal. Naast dat het allemaal veel geld kost hebben deze dingen nog iets gemeen: er staat namelijk overal een rij voor en dat is precies waar je niet op zit te wachten.

Kosten

Je zou er misschien niet zo snel bij nadenken, maar je materiaal huren kan goedkoper. Op plaats van bestemming betaal je namelijk de hoofdprijs, maar als je het van te voren online huurt krijg je korting. Een korting die kan oplopen tot maar liefst 50%. Zo kun je voor oogappeltje al een paar ski’s en schoenen huren vanaf €25,50 per week. Dat is nog eens een goede deal!

 

Voordelen

Naast dat het online huren van je skimateriaal in de prijs flink kan schelen zitten er nog meer voordelen aan. Je begint je vakantie namelijk een stuk relaxter. Bij aankomst op je bestemming staat het materiaal namelijk al klaar bij de winkel. Zo ben je er zeker van dat jouw schoenmaat niet meer beschikbaar is of je met een te korte of te lange ski de piste op wordt gestuurd.

Huren?

Het huren van je materiaal kun je bijvoorbeeld via Skiset doen. Bij deze website zijn namelijk de meeste winkels aangesloten. Je kunt dan ook heel eenvoudig het skigebied selecteren waar je naartoe gaat. Vervolgens selecteer je de winkel, kies je de ski’s die je wilt huren en vul je de gegevens in. Hierna is het alleen nog maar een kwestie van afrekenen en ter plaatsen ophalen. Soms bieden de lokale winkels ook zelf een reservering aan, ook dat is interessant!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in