Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Je kunt weer wintersportkleding kopen bij Lidl

Wintersportredacteur

Wintersport is niet goedkoop. Gelukkig zijn er meer dan genoeg manieren om te besparen. Eén daarvan is je wintersportoutfit. Aan veel merken hangt een behoorlijk prijskaartje en dat is helemaal niet nodig. Gelukkig biedt Lidl zoals elk jaar een uitgebreide wintersportcollectie. De Lidl wintersportlijn is weer verkrijgbaar!

Op wintersport met Lidl

Wil je graag besparen op je dagelijkse boodschappen? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres. Als je er wel eens komt, dan weet je waarschijnlijk wel dat je hier naast eten en drinken, ook schrappen vol hebbedingetjes en kleding tegenkomt. Net voordat het skiseizoen van start gaat, komt de winkel altijd met een eigen wintersportlijn: Crivit®. En het is weer zover, die is weer verkrijgbaar!

Dames, heren en kinderen

Lidl biedt wintersportkleding voor dames, heren en kinderen. Naast ski-jassen en skibroeken kun je er ook mutsen, schaatsen, skihelmen en allerlei andere accessoires kopen. Allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kost een kinder ski-jas € 14,99 en een dames skibroek € 39,99. Benieuwd naar de collectie? Hieronder vind je een kleine selectie uit het aanbod.

Kwaliteit

Een terechte vraag is natuurlijk: hoe het zit met de kwaliteit? Lidl produceert prima wintersportkleding, maar er zit natuurlijk wel een groot verschil tussen een jas van € 50,- en een jas van € 800,-. Het verschil zit vooral in het soort materiaal. De waterdichtheid, maar ook het gewicht en ademend vermogen van dure kleding is meestal beter. Hetzelfde geldt voor handschoenen, skibrillen en skihelmen.

Als je voor het eerst op wintersport gaat of als je budget niet al te hoog is, is een jas van de Lidl een prima alternatief. Sta je vaker op ski’s en wil je spullen van de beste kwaliteit? Sla Lidl dan maar over!

Ook interessant: North Face lanceert Future Light kledinglijn

Besparen op skiles doe je hier

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in