Nieuwsalert per mail ontvangen

Italiaans skiteam laten zien hoe je moet carven

Carven als een enorme baas? De video die wij vorig maand publiceerden liet al zien hoe een enorme held zijn kunsten liet zien op de piste, maar de onderstaande video van het Italiaanse skiteam mag er ook wezen. Coach en oud wereldbeker skiër Danny Gerardini staat met zijn telefoon klaar om vervolgens alle teamleden racend vast te leggen op de camera. Een gaaf beeld en als ik het goed zie gaat de eerste skiër, nadat hij uit het beeld is verdwenen, keihard op zijn plaat.

In de zomermaanden zijn veel skiteams op de gletsjers in Europa te vinden, waar zij zich aan het voorbereiden zijn op het nieuwe winterseizoen. Traditiegetrouw start het Wereldbeker seizoen altijd op de Rettenbach gletsjer in Sölden in oktober, waardoor de teams nog wel even tijd hebben om te trainen. Af en toe een lolletje kan er dan ook wel van af voor Danny Gerardini.

De onderstaande video publiceerden wij een maand geleden. Twee mannen dollen met elkaar en laten zien hoe je op een grappige manier kunt carven. Doe dit maar eens na!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in