Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Hoe bespaar je op het boeken van je wintersport?

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het magische wit vindt langzaam maar zeker de eerste bergtoppen en de skidorpen maken zich op voor een heerlijk wintersportseizoen. Hoog tijd om je wintersport te boeken. Maar waar ben je nu het voordeligst mee uit? Bij een touroperator of als je zelf je vlucht en hotel boekt? Zoveel afwegingen en nog meer meningen. Robert Flik, eigenaar van Summit Travel en specialist op het gebied van wintersportreizen deelt zijn opinie.

Onstuimige tijden
Enkele jaren geleden sloeg de economische crisis toe. Veel sectoren werden hard geraakt en het ene na het andere bedrijf zag geen mogelijkheid meer om te blijven bestaan. Maar gelukkig is de wintersportbranche niet zwaar getroffen en is Summit Travel tegen de stroming in zelfs goed doorgegroeid. In een sterk concurrerende markt is onderscheidend vermogen uiteraard belangrijk. Hoe? Een uitmuntende service, uniek product, een goede prijs en boekbare website zijn pijlers die allemaal bijdragen aan dat succes. Want ondanks dat we leven in een digitaal tijdperk en dat men is gaan besparen, staat service bij de klant nog altijd hoog in het vaandel.

(Ont)zorgen
Veel mensen zijn van mening goedkoper uit te zijn als ze hun reis zelf boeken bij een online boekingssite of bij de accommodatie. Ze googelen, vinden een accommodatie met een voordelige prijs en boeken direct. Maar dit wil absoluut niet zeggen dat dit de voordeligste keuze is. De prijzen die je op deze websites ziet, zijn in feite de normale publieksprijzen. Dit betekent dat je niet zoals bij een touroperator als klant profiteert van een deel van de commissie die zij afspreken met hotels. Wat dacht je bovendien van de zorg die je uit handen geeft als je boekt bij een touroperator. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is boeken bij een touroperator dus alleen maar in het voordeel van de klant!

Wil jij weten wat eigenaar van Summit Travel, Robert, nog meer te zeggen heeft over het boeken van je wintersport, lees dan hier het gehele artikel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in