Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Het is begonnen te sneeuwen in Winterberg en Willingen

Wintersportredacteur

Zoals voorspeld vallen de vlokken uit de lucht in het Sauerland. Als we op de webcams van de skigebieden kijken, zien we tot onze vreugde dat het begonnen is te sneeuwen. Winterberg en Willingen worden weer een beetje wit! Dit is zeker goed nieuws voor de skigebieden, want de skistart staat voor de deur.

Sneeuw in Winterberg en Willingen

Het wordt langzaam weer wit in Winterberg en Willingen. De afgelopen tijd hebben deze skigebieden vanwege hun ligging nog niet kunnen profiteren van de sneeuwval. Maar vanaf vandaag komt daar verandering in. Het sneeuwt namelijk op dit moment in de Duitse skigebieden! Volgens de voorspellingen sneeuwt het ook nog even door de komende dagen. De sneeuwgrens daalt naar 500 meter en de temperatuur duikt onder nul. Vandaag kan er tot 10 centimeter sneeuw vallen. Maar, dat is nog niet alles. Ook op zaterdag houdt het koude weer aan het kan er nog eens 10 centimeter verse sneeuw vallen.

Sneeuw webcams uit het Sauerland

Goed nieuws voor alle wintersporters die een weekendje Winterberg of Willingen plannen. Het sneeuwdek wordt namelijk vanaf vandaag opgebouwd. De komende dagen blijft de temperatuur rond het vriespunt. Met deze lage temperaturen kan er dus weer volop besneeuwd worden!

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in