Nieuwsalert per mail ontvangen

Het dragen van aparte mutsen nieuwe trend?

Wintersporters worden steeds vaker bewust gemaakt dat het dragen van een helm van essentieel belang is. Om die reden lijken de mutsen langzamerhand van de pistes te verdwijnen. Het gevolg hier van is dat de leuke, stoere en aparte mutsen alleen nog maar te bewonderen zijn in de apres-ski of in de winkelstraten van het wintersportdorp. De mutsen die tegenwoordig veel gedragen worden door de jongere generatie zijn de gebreide mutsen, met zeer uiteenlopende felle kleuren. Met behulp van oma’s breinaalden kan iedereen de mutsen maken. De kleine zelfstandige die zich richten op het breien van originele mutsen groeien dan ook als paddestoelen uit de grond. Zo ook het Amerikaanse bedrijfje HattyHooker die wel erg originele mutsen breit

Normaal gesproken zie je in een winkel verschillende soorten mutsen hangen en wordt er aan de hand van een selectie gekozen welke aan je gewenste eisen voldoet. Vaak zie je een prachtige muts hangen, maar is er toch iets aan het product toegevoegd dat je niet bevalt.

De basis van HappyHooker:
De basisbehoefte van een muts is het verzorgen van warmte voor je hoofd. Omdat de hedendaagse wintersporter goed wil voorkomen, is er door de jaren heen de behoefte ‘uitstraling’ bijgekomen. De muts moet passen bij de outfit die je op dat moment draagt, want het oog wil tenslotte ook wat. HappyHooker ontwerpt in eerste instantie een simpele muts met kleuren die jij het mooiste vindt.

Opties:
Het kopen van opties zijn normaal gesproken gebruikelijk bij de aanschaf van een auto. Om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie heeft HappyHooker er ook voor gekozen om de ‘simpele’ muts uit te breiden met aparte items (opties). Zo kan de basismuts uitgebreid worden met oorkleppen, vlechten en knoopogen.

De maker van de mutsen doet ook orders op aanvraag. Heb je dus altijd al eens een gekke muts willen hebben voor de wintersport of wil je gewoon een muts om even de blits te maken bij je vrienden en vriendinnen?

Bron: HattyHooker

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in