Nieuwsalert per mail ontvangen

Hestra is er elke dag van de week voor je

Met sommige merken heb je gewoon een klik. Je krijgt er een warm gevoel bij, een gevoel van authenticiteit, een fijn gevoel. Voor mij is Hestra een van die merken. Maar hoe komt dat eigenlijk? Geen idee, maar ik weet wel dat deze nieuwe video van Hestra dat gevoel alleen maar versterkt.

Ik herinner me nog heel goed het gevoel dat ik voor het eerst Hestra handschoenen aan had. Een collega vertelde dat hij nu dé ideale handschoenen had gevonden en dat ik ze maar eens moest proberen. Op het moment dat m’n hand naar binnen gleed – hmm, dat klinkt misschien een beetje vies – was ik verkocht. Kort daarna kocht ik voor het eerst m’n eerste paar en sindsdien wil ik niets anders meer.

LEES OOK: Het geheim achter Hestra handschoenen

De afgelopen jaren is het merk van klassieke designs naar een hippe uitstraling gegaan, maar met behoud van de topkwaliteit. Naast skihandschoenen is de collectie uitgebreid naar andere sporten en is Hestra zelfs in de fashion flinke stappen aan het zetten.

Met de video hierboven wil Hestra laten zien dat ze er elke dag voor je zijn. Of je nu voor het eerst op de latten staat of een lekker fietstochtje wil maken, ze hebben de perfecte handschoen voor je. Ik word vooral heel rustig van de video dankzij de prachtige natuurshots.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in