Nieuwsalert per mail ontvangen

Handschoenen met touchscreen functionaliteit

De hedendaagse wintersporter wil voorzien zijn in alle gemakken. Waar vroeger handschoenen alleen functioneel waren om de handen te beschermen tegen de kou, is ook deze accessoire een mode-item geworden. Een paar jaar geleden werd er niet gek opgekeken als een handschoen beschikte over een ingebouwde bluetooth afstandsbediening voor je mp3 speler. Uiteraard gaan deze ontwikkelingen steeds verder en worden ook deze aangepast aan de hedendaagse trends in de markt. Een van de trends is dat bijna alle telefoons tegenwoordig beschikken over een touchscreen. 

Aanbieding: Je hebt nu al touch screen handschoenen voor minder dan €8,-. Klik hier voor de aanbieding!

Iedereen wordt wel eens op de berg gebeld. Vaak wordt het bekijken van de gemiste oproep uitgesteld tot de skilift, want 9 van de 10 keer ben je toch te laat. Met veel moeite vraag je aan je buurvrouw in de skilift of zij je skistokken wil vasthouden, je trekt voorzicht de handschoenen uit en legt deze met veel risico op je schoot. Eindelijk de telefoon opgenomen, hoop je dat het gesprek niet al te lang duurt omdat je handen al snel kouder en kouder worden. Allemaal handelingen en problemen die met de touchscreen handschoenen voorkomen kunnen worden.

Hoe werkt het?
De huid bevat geleidende eigenschappen waardoor vingers invloed hebben op de werking van touchscreen schermen. De ouderwetse handschoenen zijn dat niet, waardoor het scherm niet reageert. Door het verwerven van nylon garen en zilver coating in de handschoenen geeft het dezelfde eigenschap als de huid van een mens. Zilver zorgt er voor dat de Mujjo handschoenen geleidend worden waardoor de handschoen reageren op touchfuncties. De handschoenen kunnen makkelijk gedragen worden onder de traditionele handschoenen.

De voordelen op een rij:

  • Door het gebruik van zilver garen heeft het optimale respons op het touchscreen scherm
  • Werkt op alle touchscreen smartphones
  • Zeer warm
  • Ideale pasvorm

Wij raden echter niet aan om alleen deze handschoenen op de piste te gebruiken. Ze zijn niet wind- en waterdicht en bieden geen bescherming tegen scherpe ski’s of snowboard. Voor €129,95 is een leren versie verkrijgbaar die wel wind- en waterdicht is, maar ook deze handschoenen bieden je niet de bescherming die je op de piste nodig hebt. Totdat het bedrijf wintersporthandschoenen ontwikkeld heeft kunnen de touchscreen handschoenen gebruikt worden als binnenhandschoen.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in