Nieuwsalert per mail ontvangen

Handige gadget voor het dragen van ski’s

Voor veel wintersportliefhebbers is het dragen van ski’s één van de grootste ergernissen tijdens de wintersport. Dit is niet alleen een probleem bij beginnende skiërs, maar ook voor ervaren skiërs. De scherpe randen van de ski’s kunnen zorgen voor beschadigingen op de schouder onderdelen van de ski-jack en last van de schouderbladen is een veel voorkomende klacht. Om al die problemen op te lossen heeft Skiwear4all een gadget op de markt gebracht waarbij u de ski’s en skistokken samen makkelijk kan dragen.

De naam van het product is de ‘Skibat’ en is gemaakt van thermoplastisch elastomeer. Om beschadigingen aan het materiaal te voorkomen is de binnenkant voorzien van rubber. Het product is gemaakt in Frankrijk en is momenteel marktaandeel aan het winnen in de wintersportbranche.

 

 

De skibat is een klein en lichte gadget (108 gram) en kan daardoor makkelijk mee genomen worden in een tas.

De Skibat is klein, licht in gewicht (108gram), eenvoudig in gebruik en kan simpel in een jas of rugzak worden opgeborgen. Na het skiën schuif je de twee clip-achtige units over de voor- en achterkant van je ski’s, vervolgens klik je de ski stokken eraan, die dienen dan als handvat om het geheel te dragen. De Skibat wordt verpakt per twee inclusief twee naam stickers. Kortom een geschikt draagsysteem voor bijna alle traditionele ski’s en skistokken.

 

www.skiwear4all.com

 

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in