Nieuwsalert per mail ontvangen

Gratis skien als skihal tester

Het gaat dan eindelijk gebeuren dit weekend: de temperatuur gaat omhoog in Nederland. Dat betekent voor de meeste mensen ook dat de skikleding voorlopig niet meer achter het zolderluik vandaan komt en de winterbanden plaats maken voor zomerbanden. Kun je het winterse gevoel toch nog niet loslaten, dan zijn er altijd nog de skihallen waar je van tijd tot tijd wat bochten kunt draaien. Als skihal tester kan dit nog gratis ook. 

De website Skihal.com is namelijk op zoek naar de belevingen en ervaringen van verschillende wintersporters om de verschillende skihallen in Nederland en Duitsland op een eerlijke manier met elkaar te kunnen vergelijken. Hiervoor geven zij 50 ‘wereldpassen’ weg, waarmee je toegang hebt tot alle bij hun aangesloten skihallen (inclusief materiaalhuur).

Met één van deze passen kun je samen met je vriend/vriendin/vader/moeder/oom/tante/broer/zus/opa/oma/kennis/nog verdere kennis/iemand die je eigenlijk niet kent maar graag wel wilt leren kennen deze skihalen gratis testen. In ruil voor gratis toegang tot alle acht skibanen rapporteer jij je bevindingen aan de redactie van de website. Wat vind je goed aan de hal en wat zou er verbeterd kunnen worden? Delen van je verslag en je foto’s worden dan gepubliceerd op de website, zodat andere wintersportfans hier iets aan hebben.

Lijkt het je een mooie manier op toch met je favoriete sport bezig te blijven in de zomer? Kijk dan op Skihal.com voor meer informatie. De aangesloten skihallen bevinden zich in Zoetermeer, Landgraaf, Rucphen, Westerhoven, Spaarnwoude, Den Haag, Terneuzen en Bottrop.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in