Nieuwsalert per mail ontvangen

Gratis een dagje skiën in Bulgarije op 16 maart?

Corendon introduceerde al eerder retro-bestemmingen als Macedonië en Noord-Cyprus, maar nu is dus ook Bulgarije aan de buurt. Als wintersportland welteverstaan. En het mooie is, jij kunt nu bij de lancering zijn op 16 maart. Ja, dat is al bijna!

Tot 15 jaar geleden werden er vele wintersportreizen naar Bulgarije aangeboden, maar daarna is het land een beetje in de vergetelheid geraakt bij de wintersporters. Na flinke investeringen in accommodaties en skiliften is land weer klaar voor de West-Europese markt en daarom biedt Corendon vanaf december dit jaar wintersportreizen aan naar Bulgarije. Op 16 maart wordt een vliegtuig vol Nederlanders ‘s ochtends in alle vroegte naar het vliegveld van Sofia gevlogen om de pistes in het opkomende skiland te testen. Wil jij erbij zijn? Dat kan!

Via Skiinformatie.nl mogen we 5 plekken verloten onder onze bezoekers. Daarvoor hoef je alleen maar je gegevens achter te laten op de Corendon website die speciaal voor ons is opengesteld. Dat is ook waar je de rest van de informatie vindt. In ieder geval vlieg je ‘s ochtends om 06.10u vanaf Schiphol en kom je daar om 00.50u weer terug.

Aanmelden kan tot 11 maart om 12.00u, dus je moet snel zijn. Als je het wordt, veel plezier en stuur ons alsjeblieft de foto’s door!

*UPDATE*
We krijgen vaker door dat de website van Corendon het niet doet. Probeer het eventueel nog een paar keer, dat heeft tot nu toe bij iedereen het probleem opgelost.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in