Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gerard Joling is de nieuwe stem van zijn favoriete skigebied

Wintersportredacteur

Gerard Joling is niet alleen zanger, maar ook entertainer en acteur. Maar buiten dat is hij ook nog eens een enorme fan van wintersport. Daarom heeft Gerard Joling nu de nieuwe reclame van zijn favoriete skigebied de Zillertal Arena ingezongen. Met deze reclame wordt de winter op een spectaculaire wijze ingeleid.

Gerard Joling is al jaren fan van de Zillertal Arena

Gerard komt al 16 jaar met veel plezier in de Zillertal Arena, dus hij is niet voor niets de nieuwe stem van de commercial. Hij is fan van de prachtige uitzichten, de mooie accommodaties, de gastvrijheid van de locals, het goede eten in de vele gezellige berghutten en de veelzijdigheid van de pistes. Daarnaast houdt Gerard er ook van om met een drankje van de gezelligheid van het gebied te genieten.

Logische samenwerking

De Zillertal Arena is erg trots met de samenwerking tussen hen en Gerald Joling, zegt Zillertal Arena voorzitter Franz Kranebitter. “Gerard Joling is een muzieklegende, net zoals de skidorpen Gerlos en Königsleiten ‘legendarisch’ zijn voor Nederlandse wintersportliefhebbers. Een samenwerking tussen Joling en het skigebied lag dus voor de hand”, vertelt marketingmanager Annemarie Kröll enthousiast.” Omdat Gerard een graag geziene gast is in het skigebied, is er bijna geen geschiktere stem voor de commercial”, aldus Kröll. Voor de mensen die niet kunnen wachten om de commercial alvast te luisteren, houd de komende tijd de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 in de gaten. Hier wordt de reclame tussen 1 en 14 november regelmatig uitgezonden. De online versie vind je alvast hieronder.

Wintersport in de Zillertal Arena

Een wintersportvakantie in de Zillertal Arena betekent ultiem sneeuwplezier op perfect geprepareerde pistes. Het grote skigebied met 147 km aan pistes beschikt daarnaast ook over moderne liften, veel knusse berghutten en volwaardige après-ski mogelijkheden. Daarnaast kun je in de dorpen van de Zillertal Arena Gerlos, Zell am Ziller, Königsleiten en Wald im Pingzau perfect het skiën onder de knie krijgen met de vele skischolen en oefenweides. Het gebied is ontzettend sneeuwzeker, en reikt tot een hoogte van 2500 m.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in