Nieuwsalert per mail ontvangen

Geen beslagen glazen meer met de F-BOM Goggle

Het beslaan van de Goggle is een van de grootste irritaties onder wintersporters. Aan dit probleem lijkt misschien wel een einde te zijn gekomen, want de F-BOM suggereert dat zij een technologie hebben bedacht waarbij dit probleem voorkomen wordt. Eén druk op de button en de beslagen glazen zijn verledentijd. Een oplossing die voor veel wintersporters als revolutionair ervaren zal worden, want de laatste jaren hebben meerdere merken geclaimd glazen te hebben waar beslaan niet mogelijk was. Of dit product het wel is zal de tijd leren, want het Kickstarter project staat nog in de kinderschoenen.

De F-BOM wordt aangedreven door de gepatenteerde Klair ™ technologie. Het systeem is te vergelijken met de achterruit van een auto,  waarbij een dunne transparante heater is geplaatst tussen de twee-delige lens. Deze heater is onzichtbaar en verwarmd de lens wanneer je op de button drukt aan de zijkant van het glas. Hierdoor verwijnen de beslagen glazen en houd je goed zicht op de piste.

In totaal heeft het project 50.000 dollar nodig om een succesvolle start te kunnen maken. Op dit moment staat de teller op circa 5.000 dollar dus de organisatie heeft nog een flinke slag te maken.

Onderstaande video laat zien hoe de nieuwe technologie in zijn werking gaat.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in