Nieuwsalert per mail ontvangen

GADGET: Verwarmde wintersporthandschoenen die je bestuurt met je telefoon

Wintersportredacteur

Sommige mensen hebben er altijd last van op wintersport: koude handen. Er is altijd wel iemand in je groep die erover klaagt. Dat hoeft overigens niet meer, want je hebt tegenwoordig wintersporthandschoen met verwarming. En een leuke extra bij de handschoenen van Tugga: je kunt ze besturen met je telefoon. 

Verwarmde wintersporthandschoenen

Wintersport kan een koude aangelegenheid zijn, wat betekent dat je jezelf goed moet aankleden. En ook je handen hebben bescherming nodig. Er zit ontzettend veel verschil in de kwaliteit van handschoenen en dat merk je als je een paar kwalitatieve handschoenen vergelijk met de wat simpelere handschoenen. Toch zijn er wintersporters die ook met de beste handschoenen nog koude handen houden. Voor hen is er ook een oplossing: handschoenen met verwarming erin. Dat zijn niet de goedkoopste, maar daarmee weet je wel zeker dat je wintersport niet verpest wordt door contant koude handen.

 

Tugga wintersporthandschoenen

Je hebt van meerdere merken verwarmde handschoenen. Het merk Tugga biedt echter een leuke extra. Via Bluetooth verbind je de handschoenen met je telefoon om ze via de speciale app te besturen. Zo kun je de temperatuur instellen. Dat kan middels drie presets van 37, 38,5 en 40 graden of je kunt de temperatuur zelf instellen. Afhankelijk van de gekozen temperatuur gaat de batterij 2,5, 5,5 of 8 uur mee. Hoe lager de ingestelde temperatuur, hoe langer de batterij meegaat uiteraard. Is je batterij leeg, dan zou je ‘m kunnen vervangen.

Modellen

De wintersporthandschoenen van Tugga vind je in twee verschillende modellen en in drie kleuren: wit, blauw en zwart. Naast de handschoenen voor wintersport zijn ook ook handschoenen voor bijvoorbeeld fietsen en motorrijden. Voor informatie over de modellen en het product bekijk je de website van Tugga.

Wil je meer informatie over waar je ze in Nederland aan kan schaffen, neem dan contact op met de importeur. De adviesprijs van de handschoenen ligt op 204 euro.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in