Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: kick-off Dutchweek is op dit moment in volle gang

© Dutchweek / Stein van Grunsven Photography

Wintersportredacteur

Op dit moment is er niet één, maar zijn er twee Dutchweek kick-off events aan de gang in Oostenrijk! In Zell am See-Kaprun en Saalbach beleven veel Nederlanders een heerlijke en sneeuwrijke wintersport. En dit is nog maar het begin, er staan nog vijf evenementen op de planning in 2023. Zo gaat het eraan toe tijdens de kick-off Dutchweek!

Kick-off events Dutchweek

Vier dagen lang is het genieten in Oostenrijk tijdens de kick-off van Dutchweek. Hoe het eraan toegaat in Zell am See-Kaprun en Saalbach? De hele dag kan er heerlijk geskied worden op de pistes in de skigebieden, daarbij is er ook een DAKA testcentrum geopend waar verschillende wintersportitems getest kunnen worden. Ook worden er activiteiten zoals de Early Bird Ski Tour en Easy Ski Race georganiseerd voor optimaal plezier op de piste. De dagen worden tijdens de Dutchweek kick-off natuurlijk afgesloten met de mooiste feestjes op verschillende locaties.

Dutchweek programma 2023

Zoals je hierboven hebt gelezen zijn dit niet de Dutchweek events deze winter. Er staat dit seizoen nog vijf keer een Dutchweek op de planning! Bij welke editie ben jij aanwezig?

Foto-update uit Zell am See-Kaprun

Zo gaat het eraan toe in Zell am See-Kaprun! Het ziet er heerlijk uit in de verse sneeuw en en de zon laat zich zo nu en dan zien. Geniet je mee?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in