Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek 3 Zinnen: nieuwe feestlocatie in 2023

© Kottersteger

Wintersportredacteur

Ultiem wintersportplezier in de prachtige Dolomieten? Dan raden wij je Dutchweek 3 Zinnen aan! Dit jaar wordt er voor het eerst een Dutchweek editie gehouden in het Italiaanse 3 Zinnen. Deze UNESCO Werelderfgoed bestemming hoort echt thuis op je bucket list en nu kun je deze dus combineren met het leukste wintersportfeestje. Dit wil je allemaal weten over de eerste editie van Dutchweek 3 Zinnen.

Dutchweek 3 Zinnen

In de prachtige Dolomieten kun je in 2023 losgaan tijdens Dutchweek 3 Zinnen. Dit feestje zal plaatsvinden van 15 maart tot en met 18 maart 2023. Waarom je hierbij wilt zijn? In 3 Zinnen kun je tijdens Dutchweek genieten van de ideale combinatie: wintersport en feesten. En dat allemaal in deze prachtige wintersportregio in Zuid-Tirol. Skiën kun je in 3 Zinnen tot een hoogte van 2999 meter en je hebt toegang tot 115 km aan pistes. Qua wintersportmogelijkheden zit je hier dus wel goed. En met Dutchweek kun je genieten van het leukste feestje!

Activiteiten op de planning

De voorbereidingen zijn in volle gang en het programma is bepaald. Wij kunnen je vertellen wat er allemaal op de planning staat voor Dutchweek 3 Zinnen. Zo kun je de ultieme après-ski beleven onderaan de piste en ook bij het Helm restaurant kun je al overdag met je ski boots van de vloer. Het Early bird skiën staat ook op het programma.

Early Bird Ski Tour

De zon zien opkomen vanaf de pistes, daar draait het om bij het Early Bird skiën. Voor openingstijd kun je bovenaan de HelmJet lift genieten van het prachtige uitzicht over de Dolomieten bij zonsopkomst. Naar beneden ski je onder begeleiding met een gids. Wil je afdalen van de verse ribbels in 3 Zinnen tijdens Dutchweek? De tickets voor Early Bird Ski Tour op 17 maart 2023 om 07.15 uur zijn te boeken via de website van Dutchweek.nl, voor ongeveer € 19,- per persoon. Er mogen maximaal 30 deelnemers mee, je moet dus snel zijn om een plekje veilig te stellen!

Entertainment

Er zijn drie locaties waar je terecht kunt voor een feestje tijdens het hele evenement.

  • Helm Restaurant Terrace: voor lekkere hippe tunes kun je vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur terecht in dit restaurant boven op de berg. Met dj’s en live muziek zul jij je zeker vermaken onder de Italiaanse zon. Onder het genot van een echte Mediterrane lunch barst het feestje los. Hoe je hier komt? Met de HelmJet Sestolift en Versciaco-Monte Elmo lift bereik je het Helm Restaurant Terrace. Je hebt een eventbandje nodig voor toegang tot dit restaurant.
  • Max Alm Terrace: na een geweldige skidag kun je onderaan de piste bij de Versciaco-Monte lift van 15.00 uur tot 20.00 uur terecht op het Max Alm Terrace. Een voor een hoor je hier de leukste après-ski hits. Na 17.00 uur is hier ook een eventbandje verplicht.
  • Club Max Alm: nog niet uitgefeest om 20.00 uur? Dan kun je verder naar de Club Max Alm. Hier worden de vetste tunes gedraaid tussen 20.00 uur en 02.00 uur.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in