Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek Gerlos: het evenement waar je bij wilt zijn

© Dutchweek

Wintersportredacteur

In 2023 staat alweer de zesde editie van Dutchweek Gerlos op het programma. Eind maart kun je acht dagen lang genieten van het mooiste wintersportfeestje. Een wintersportvakantie wordt hierbij perfect gecombineerd met de leukste feestjes en activiteiten. Deze week zul je nooit meer vergeten! Dit wil je allemaal weten over Dutchweek Gerlos.

Dutchweek Gerlos 2023

Zet deze data maar je in agenda: van 25 maart tot en met 1 april 2023 is Dutchweek Gerlos. Dit jaar zijn er weer nieuwe en andere activiteiten bedacht voor deze feestweek in de Zillertal Arena. Tijdens dit 8-daagse feest kun je skiën op de meer dan 150 km aan pistes in het skigebied en deelnemen aan bijvoorbeeld het Early Bird skiën. Ook staat er weer een race op de planning en het testcentrum is geopend. Feestjes worden de hele week door gevierd op vijf verschillende locaties, waaronder de nieuwe Cin-Cin Partykeller en de nieuwe locatie voor Dutchweek: Seppi’s.

Activiteitenprogramma Dutchweek Gerlos

De planning is al rond! Dit kun je allemaal verwachten:

Early Bird Ski Tour

Iets heel speciaals tijdens Dutchweek Gerlos is de Early Bird Ski Tour. Voor openingstijd mag je dan vanaf de top van de Isskogelbahn afdalen tijdens de zonsopkomst. Wauw, boven op de berg om 07.15 uur in de ochtend is het uitzicht adembenemend! Skiën kun je van de prachtig geprepareerde pistes en na afloop staat er een ontbijt voor je klaar bij Arena Center. Wil je meedoen? Dan kun je deze activiteit bijboeken in de ticketshop. De Early Bird Ski Tour vindt plaats op zondag 26 maart 2023 en vrijdag 31 maart 2023.

ZipfelbobRennen

Een andere hele leuke activiteit in Gerlos tijdens Dutchweek is het ZipfelbobRennen. Haal je gekste kant naar boven en zorg ervoor dat je in je mooiste outfit het snelst van de piste af bent. Daarbij maak je ook nog eens kans op mooie prijzen van onder andere SINNER, NOIZEZZ, DAKA en SnowWorld. De race gaat plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2023 om 14.00 uur bij de Isskogelbahn. Maximaal mogen er 100 deelnemers meedoen dus wees er snel bij! Inschrijven kan op het terras van het Arena Center vanaf 13.00 uur op deze vrijdag.

DAKA testcentrum

In het DAKA testcentrum heb je tijdens Dutchweek Gerlos de gelegenheid om verschillende ski’s te testen. Heb jij geen idee welke ski nu eigenlijk goed bij je past? Dan is dit de kans om verschillende modellen te proberen. Het testcentrum is de hele dag geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur en met een eventbandje kun je de hele dag door testen. Je vindt het DAKA testcentrum vanaf zaterdag 25 maart om 9.00 uur bij de Umbrella Bar.

Hier kun je terecht voor een feestje

Waar je allemaal kunt losgaan tijdens of na je skidag? Dat zijn deze locaties! Waar ben jij sowieso aanwezig?

  • Arena Center: van 12.00 uur tot 17.30 uur kun je elke dag een feestje meemaken tijdens Dutchweek Gerlos. Van House tot 90’s en jungle – hier boven op de berg heb je gegarandeerd een leuk feestje. Elke dag wordt afgesloten met een andere dj! Vanaf 16.30 uur mag je niet meer op je ski’s naar beneden, dus speciaal voor alle feestgangers blijft de lift dan extra draaien.
  • Seppi’s: op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag ben je tussen 13.00 uur en 16.30 uur welkom in Seppi’s voor een drankje en een dansje. Natuurlijk kun je bij deze nieuwe locatie van Dutchweek Gerlos ook een hapje eten.
  • Cin-Cin: in deze legendarische bar in Gerlos wordt ook dit jaar weer de tent op zijn kop gezet. Van 16.00 uur tot 23.00 uur kun je hier terecht voor een feestje. Wees op tijd, want hier kom je alleen binnen met een eventbandje!
  • De Umbrella Bar: van 16.00 uur tot 19.30 uur kun je dansen op de beste après-ski hits in deze moderne skihut. Van 19.30 uur tot 02.00 uur zijn er feestjes met de thema’s: 90’s, jungle en house classics. Wat je kunt verwachten? Bekende dj’s en legendes tot 02.00 uur in de nacht. De skibussen blijven drie keer per uur rijden speciaal voor Dutchweek, vanaf Gerlos Gmünd tot aan de Umbrella Bar en weer terug. Hiervoor heb je wel een eventbandje nodig!
  • Cin-Cin Party Keller: recht tegenover de Cin-Cin kun je van 17.00 uur tot 01.00 uur in de nieuwe club van de Cin-Cin door. Hier wordt een feestje gevierd met lekkere après-ski hits, party muziek en Nederlandse zangers. Ook hier heb je een eventbandje nodig!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in