Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek Gerlos 2024: het evenement waar je bij wilt zijn

© Dutchweek

Wintersportredacteur

In 2024 staat alweer de zevende editie van Dutchweek Gerlos op het programma. Begin april kun je vijf dagen lang genieten van het mooiste wintersportfeestje. Een wintersportvakantie wordt hierbij perfect gecombineerd met hét end-of-season festival van het seizoen. Deze week zul je nooit meer vergeten! Dit wil je allemaal weten over Dutchweek Gerlos.

Dutchweek Gerlos 2023

Zet deze data maar je in agenda: van 2 april tot en met 6 april 2024 is Dutchweek Gerlos. Tijdens dit 5-daagse feest kun je skiën op de meer dan 150 km aan pistes in het skigebied en feesten op verschillende locaties. Feestjes worden de hele week door gevierd op drie verschillende locaties.

Hier kun je terecht voor een feestje

Waar je allemaal kunt losgaan tijdens of na je skidag? Dat zijn deze locaties! Een gratis skibus rijdt elk half uur van de Umbrella Bar tot Gmünd, nadat de reguliere skibus stopt. Om 23.05 uur gaat er bijvoorbeeld een bus vanaf de Cin-Cin naar de Umbrella Bar. Waar ben jij sowieso aanwezig?

  • Cin-Cin: in deze legendarische bar in Gerlos wordt ook dit jaar weer de tent op zijn kop gezet. Van 16.00 uur tot 23.00 uur kun je hier terecht voor een feestje, tijdens Dutchweek is er elke dag een bekende zanger of artiest! Wees op tijd, want hier kom je alleen binnen met een eventbandje.
  • Umbrella Bar: van 16.00 uur tot 20.00 uur kun je dansen op de beste après-ski hits in deze moderne skihut en genieten van een vette live-band. Van 20.00 uur tot 01.30 uur is het Crazy Dutchweek Circus bij de Umbrella Bar. Je hebt een eventbandje nodig voor entree. Tussen 20.00 uur en 22.00 uur is ook dagelijks de Silent Disco in de Umbrella Bar geopend.
  • Cin-Cin Party Keller: recht tegenover de Cin-Cin kun je van 21.00 uur tot 01.00 uur in de club van de Cin-Cin door. Hier wordt een feestje gevierd met lekkere après-ski hits, party muziek en Nederlandse zangers. Ook hier heb je een eventbandje nodig!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in