Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

2x Dutchweek Saalbach in 2023: alle informatie op een rijtje

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Dit jaar staan er twee Dutchweek Saalbach evenementen op de planning. Eerst de kick-off in januari en daarna wordt in maart nog eens het dak eraf gefeest, maar dan een hele week lang. Dutchweek is hét ultieme feestje tijdens de wintersport. Dit wil je zeker een keer meemaken! Wat je van het evenement kunt verwachten en hoe je je tickets veiligstelt, lees je in dit artikel.

Kick-off Dutchweek Saalbach

Een voorproefje op Dutchweek Saalbach in maart kun je al meemaken in januari! Van 18 januari 2023 tot 21 januari 2023 is de kick-off Dutchweek Saalbach. Wat deze kick-off inhoudt? Kort samengevat: losgaan tot in de late uurtjes, skiën tijdens de eerste weken van het nieuwe jaar en onvergetelijke herinneringen maken. Onderstaande bars doen allemaal mee met de kick-off Dutchweek Saalbach dit jaar. Voor alle bars heb je een eventbandje nodig om binnen te komen:

 • Schwips Bar: dit is een nieuwe locatie waar je tijdens Dutchweek heerlijk kunt dansen. Voor deze bar heb je een eventbandje nodig, maar dan kun je wel van 16.00 uur tot 21.00 uur helemaal losgaan.
 • Schwips Club: ook deze club is nieuw toegevoegd aan het lijstje locaties van Dutchweek Saalbach. De Schwips Club is geopend van 21.00 uur tot 02.00 uur. Hier kun je de hele avond dansen op voornamelijk oude nummers in een nieuw jasje, daarnaast kun je de hele avond genieten van danseressen.
 • Taverne: vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur kun je de leukste après-ski beleven in Saalbach bij Taverne. Na 20.00 uur gaat het feest gewoon door, met een DJ en MC tot 03.00 uur in de nacht.
 • Castello: in Castello kunnen de nachtuilen terecht. Hier zijn de deuren geopend tussen 21.00 uur en 03.00 uur. Dan wordt hier de lekkerste muziek van Electric Mountain Music gedraaid.

Dutchweek Saalbach

Zet deze week maar in je agenda: 18 maart 2023 tot en met 25 maart 2023. Dan is namelijk het tweede evenement van Dutchweek in Saalbach. Hier wil je volgend jaar zeker bij zijn, om de hele week te feesten en te wintersporten. Een ideale combinatie!

DAKA testcentrum

Tijdens Dutchweek Saalbach is er een testcentrum van DAKA geopend bij Soul House. Je hebt van 09.00 uur tot 16.00 uur de mogelijkheid om verschillende ski’s te lenen en te testen. Voor deze activiteit heb je een eventbandje nodig. Het testcentrum is vanaf maandagochtend 20 maart 2023 tot en met vrijdagmiddag 24 maart 2023 geopend. Kom jij langs om de nieuwste ski’s te proberen?

Entertainment tijdens Dutchweek Saalbach

Waar je allemaal een feestje kunt verwachten in Saalbach tijdens Dutchweek?

 • Panorama Alm: als je fan bent van discohits dan kun je het beste terecht bij de Panorama Alm. Vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur kun je hier genieten van DJ-muziek of live muziek met instrumenten.
 • MaisAlm: vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur kun je aanschuiven op een gehele nieuw terras in de MaisAlm. Met een eventbandje feestje de hele namiddag en avond feesten met te gekke live entertainment.
 • Soul House: tussen 16.00 uur en 20.00 uur kun je er ook voor kiezen om te dansen op Electric Mountain Music bij het Soul House. Na 18.00 uur is er een bandjes controle en als je uitgeput bent van het vele feesten bestel je hier lekker een hapje om te eten.
 • 2020 Bar: in de lobbybar van het Saalbacherhof Hotel kun je vanaf 18.00 uur tot 00.00 terecht. Met DJ-muziek en live sax en/of zang zul je je zeker vermaken.
 • Schwips Bar: een nieuwe bar in het programma van Dutchweek Saalbach is de Schwips Bar. Vanaf 16.00 uur barst het feest hier los. Verwacht hier verschillende internationale après-ski hits en diverse partyknallers.
 • Schwips Club: ook de Schwips Club is dit jaar nieuw. Vanaf 21.00 uur tot 02.00 uur kun je hier dansen op verschillende discohits. Een eventbandje is hier verplicht.
 • Taverne: elk jaar is het weer feest in de Taverne, zo ook tijdens de aankomende editie. Eerst schuif je na de laatste afdaling aan voor de après-ski om 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur en daarna verandert de Taverne in een echte club tot 03.00 uur. Je eventbandje is verplicht om toegang te krijgen tot deze locatie.
 • Castello: In de avond kun je ook doorfeesten in Castello. Van 21.00 uur tot 03.00 uur gaat het feest hier door. Ook voor deze locatie heb je een eventbandje nodig.
 • Burgi’s: van 15.00 uur tot 22.00 uur kun je feesten op après-ski en party muziek. Voor de entree heb je een eventbandje nodig!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in