Nieuwsalert per mail ontvangen

ENQUETE: Hoe vond jij de nieuwe webserie 24 UUR IN?

De afgelopen winter heeft het eerste seizoen van 24 UUR IN plaatsgevonden. Presentatoren Frank en Monique hebben hierin tien skigebieden bezocht om uit te zoeken wat je op een bepaalde bestemming nou absoluut niet gemist mag hebben. Na een seizoen vol sneeuw en avonturen, zijn ze benieuwd wat jij ervan vond! Middels een vragenlijst kun jij je mening geven over het eerste seizoen van 24 UUR IN.

In de vragenlijst komen verschillende onderwerpen terug die in de serie voorbij zijn gekomen. Denk hierbij aan het eten en drinken, maar ook de presentatoren en de kwaliteit van de afleveringen.

Zo zag de winter eruit

Deze winter begon het 24 UUR IN team in de Franse Alpen, waar ze vier afleveringen maakten. Frank ging daar onder andere bungeejumpen, bezocht een typische Beaufort-kaasboerderij en skiede van Frankrijk naar Italië. Daarna vervolgde hij zijn reis naar Zwitserland, waar Monique met hem ging airboarden en een klooster bezocht. Ook had hij te maken met historisch veel sneeuwval. De eerste etappe eindigde in Oostenrijk waar hij het grote SkiWelt WilderKaiser-Brixental bezocht en op pad ging in Oberstdorf Kleinwalsertal. In maart ging hij lente-skiën in Frankrijk waar hij een colorrun deed op ski’s.

Enquete

Om volgend jaar een nóg beter, leuker, extremer en diversere serie voor jullie te maken, hebben we deze korte vragenlijst opgesteld. Door deze in te vullen weten we voor volgend seizoen nog beter welke gebieden Frank moet bezoeken en wat jullie hem graag zien doen. De vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten en je vindt hem hier.

ENQUETE INVULLEN

Meer 24 UUR IN zien?

Heb je nog niet genoeg van de winter en wil je nog even nagenieten van de avonturen van Frank en Monique? Bekijk dan de onderstaande pagina. Daar vind je alle afleveringen van 24 UUR IN.

24 UUR IN | Het nieuwe wintersportprogramma voor wintersporters

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in