Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

24 UUR IN MAGAZINE: vanaf aankomende week verkrijgbaar

Wintersportredacteur

Ga jij ook graag in de zomer naar de bergen? Dan is het nieuwe 24 UUR IN Zomer Magazine ideaal voor jou. Iedereen die de wintereditie ook gelezen heeft, weet dat dit magazine bomvol informatie en inspiratie staat over een zomervakantie in de Alpen. 

Vanaf aankomende week kun je het resultaat bekijken bij alle SnowWorld vestigingen. En het leuke van alles: dat is helemaal gratis!

Eerste editie 24 UUR IN Zomer Magazine

De Alpen zijn veel meer dan alleen een wintersportbestemming. Ook zomers kun je hier genieten van een heerlijke vakantie. De bergen bieden allerlei gave activiteiten, waardoor je je geen dag hoeft te vervelen! Maar ook een dagje rust is mogelijk. Wat dacht je van zonnebaden op je luchtbedje in een bergmeer of een middagje wellness? En die lekkere schnitzel of dat pannetje Kaiserschmarrn in die ene gezellige berghut? Ook zomers kan dat!

Na een spectaculaire eerste editie van het 24 UUR IN Winter Magazine, is vanaf volgende week ook de eerste zomereditie verkrijgbaar. Het magazine staat vol met informatie, weetjes, tips en persoonlijke verhalen. Allemaal geïnspireerd op een zomervakantie in de bergen. Zo kun je alvast helemaal in de stemming komen! Dit kun je onder andere verwachten:

  • Downhill Mountainbiken
  • Vakantie voor het hele gezin
  • De mooiste meren en treinreizen
  • Een overheerlijk recept
  • Autorijden in de bergen
  • En heel veel avontuur!

 

Samenwerking

Natuurlijk zijn wij het liefst in de sneeuw te vinden, maar ook zomers komen we graag in de bergen. Samen met partner 100%NL Magazine en de redactie van Indebergen.nl, Snowplaza.nl en 24 UUR IN hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan het magazine. Het resultaat mag er zijn. We zijn er erg trots op en we hopen dat jullie het met veel plezier zullen lezen!

Ook interessant: alle 24 UUR IN winter afleveringen van 2018/2019.

24 uur in Zomer Magazine 2019Verkrijgbaar bij…

Vanaf aankomende week is het 24 UUR IN Zomer Magazine verkrijgbaar bij SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer. Iedereen die hier gaat skiën, krijgt het magazine helemaal gratis. Hoe leuk is dat!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in