Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

En de winnaar van het weekend naar Winterberg is….

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een maandje geleden maakten wij bekend dat we een weekendje voor twee personen naar Winterberg mochten weggeven via Hotel Zur Sonne. Vandaag maken we die winnaar bekend.

Wat viel er te winnen?

Alle deelnemers aan de winactie maakten kans op een weekendje voor twee personen in Hotel Zur Sonne. Sinds 2010 runt de Nederlandse familie Aarns het mooie hotel in het centrum van Winterberg, waar ze met veel plezier gasten vanuit heel Europa ontvangen. Speciaal voor de volgers van Skiinformatie.nl is de familie zo vriendelijk geweest om twee overnachtingen en ontbijt aan te bieden. De reis en skipas moet je zelf nog even regelen, maar de overnachtingen en je ontbijt zijn in ieder geval dik voor elkaar. De winnaar kan kiezen uit de volgende data:

  • 13  t/m 15 januari 2017
  • 20 t/m 22 januari 2017
  • 10 t/m 12 maart 2017
  • 17 t/m 19 maart 2017

Wie gaat er naar Winterberg?

We hebben zojuist de deelnemers is een randomizer gegooid en die zijn werk laten doen. En zoals Henny Huisman al zei: er kan er maar één de winnaar zijn. Of winnares in dit geval. Die winnares luistert naar de naam Danielle de Vries. Danielle, van harte! De familie Aarns neemt binnenkort contact met je op om je prijs te verzilveren. Heel veel plezier alvast!

Nog veel meer moois

Na deze acties komt er dit seizoen nog veel meer moois aan. Zo kiezen wij deze week nog de winnaar van de reis voor twee personen naar Gerlos en binnenkort komen weer spiksplinternieuwe winacties online. Houd ons dus in de gaten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in