Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze nieuwe après-ski hit moet je kennen voor je volgende wintersport

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ben je in volle voorbereiding op de wintersport? De voorjaarsvakantie komt eraan en naast de spieren moet de après-ski hit kennis natuurlijk ook bijgespijkerd worden. Ben je al op de hoogte van alle nieuwe hits van 2024? Gisteren is er een nieuwe hit uitgekomen en deze wil je zeker toevoegen aan je repertoire! Dit wordt sowieso een veel gedraaide hit in veel après-ski bars!

Nieuwe après-ski hit

Gisteren heeft Radio 10 een nieuw après-ski nummer online gezet van Gerard Ekdom! Met een snelle beat, lekker après-ski deuntje een paar Duitse woorden is dit weer een heerlijk nummer geworden. “Tief, tief, tief, tief, tiefschneee…”, kun jij hem al meezingen?

Dé après-ski hit van 2024?

Wat vind jij van het nummer? Gaat deze knaller jouw favoriete après-ski hit worden van dit jaar of heb je al een andere favoriet? Als het nummer net zo succesvol wordt als ik denk, gaat ‘ie zeker een plekje verdienen in onze Spotify playlist met de beste après-ski hits aller tijden!

Beste après-ski hits aller tijden playlist

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de après-ski is het vanzelfsprekend dat je de après-ski hits goed moet kunnen meezingen. En niet alleen de après-ski hits van dit jaar, maar ook die van de jaren daarvoor. Om die reden hebben we voor jullie een Spotify playlist aangemaakt met de beste après-ski hits aller tijden. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ich Bin Wie Du’, ’20 Zentimeter’, ‘Anton aus Tirol’, ‘Das Rote Pferd’ en ‘Schifoan’, maar ook aan de Nederlandse ‘Joost’ en ‘Links Rechts’. Als je daar niet van in de stemming komt?

Staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het ons weten en we voegen ‘m toe!

Bekijk ook:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in