Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze artiest treedt op in Ischgl bij Top of the Mountain Easter Concert 2024

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Inmiddels zijn er alweer meerdere artiesten bekend voor de Top of the Mountain concerten in Ischgl in 2023/2024. Bekende namen zoals Demi Lovato en Andreas Gabalier zijn al aangekondigd, nu is de volgende artiest bekend. Op zondag 31 maart staat Nina Chuba op het podium op de Idalp in Ischgl tijdens op of the Mountain Easter Concert 2024!

Top of the Mountain Easter Concert

Op zondag 31 maart 2024 is het zo ver! Hoewel dat nog een tijdje duurt, kun je nu al beginnen met het plannen van je paasdagen. Waarom? Ischgl heeft net aangekondigd dat Nina Chuba het podium zal betreden voor het paasconcert. Nina is misschien niet zo bekend in Nederland, maar in Duitsland en Oostenrijk is ze een absolute superster. Dat belooft dus een geweldig evenement te worden! Nina Chuba is bekend van nummers zoals: ‘Wildberry Lillet’, ‘Ich hass Dich’, ‘Femminello’ en ‘Mangos mit Chili’.

Feesten op de Idalp

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt het concert van Nina Chuba bovenop de berg plaats. Het podium van dit concert ligt op 2320 meter hoogte op de Idalp. Naast feesten heb je hier ook toegang tot de 239 pistekilometers van de Silvretta Arena.

De andere concerten

Tijdens skiseizoen 2023/2024 zijn er maar liefst vier Top of the Mountain Concerten in Ischgl. Het eerste concert staat voor eind november op het programma. Tijdens het Top of The Mountain opening Concert mag Demi Lovato het skiseizoen openen. In het voorjaar staan er nog drie evenementen op de planning:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in