Nieuwsalert per mail ontvangen

De winnaar van het uvex pakket t.w.v. € 230,- is…

Wintersportredacteur

Het is zover, we mogen de winnaar bekendmaken van het uvex pakket ter waarde van € 230,-. De winactie liep sinds vorige week dinsdag en in het kader van ‘winnen op woensdag’ geven de vandaag de prijzen weg. Heb jij gewonnen?

Prijzen

De winactie ging over een uvex helm en bril. Je kon winnen: de uvex P1us 2.0 black-mat helm en de uvex Downhill 2000 VLM black.

De uvex P1us 2.0 is een lichtgewicht helm, voorzien van een slimme vorm en schokbrekende eigenschappen en houdt de temperatuur tussen je hoofd en helm aangenaam stabiel. De oversized uvex Downhill 2000 VLM heeft een frameloze constructie waardoor sneeuw makkelijk van de goggle afglijdt, zonder aan het frame te blijven plakken en je zicht te belemmeren. Nog een nieuwtje: deze goggle heeft een Variomatic lenstechnologie: deze reageert op elke weersituatie en past de lens daaraan aan! Altijd goed zicht dus!

Winnaar

Zoals Henny altijd zong, kan er maar één de winnaar zijn. En die winnaar hebben we uit de pot met lootjes getrokken. De winnaar is…. *tromgeroffel*… Demi Siebeling. Van harte gefeliciteerd! Binnenkort neemt uvex contact met je op. Veel plezier met de set alvast!

Niet gewonnen? Kijk dan eens bij de dichtstbijzijnde uvex dealer of er nog wat mooie aanbiedingen zijn!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in