Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Boek met vroegboekkorting in maart bij Club Med

© Club Med

Wintersportredacteur

Wil je alvast je wintersport boeken voor volgende winter en dat mét korting? Bij Club Med boek je tussen 26 en 29 maart 2024 extra voordelig. Weet jij al waar en wanneer je wilt wintersporten in 2024/2025? Dan profiteer je van veel voordeel! Hoe, wat en waar? Dat vertellen we je graag.

Vroegboekkorting bij Club Med

Tussen 26 en 29 maart krijg je 20% vroegboekkorting op een verblijf in een deluxe kamer, suite of chalet-appartement, maar ook 15% vroegboekkorting op alle andere kamercategorieën bij Club Med. Alle resorts en vertrekdata, dus ook de bekende vakantieweken, zijn te boeken met flinke korting. Zelfs de vernieuwde resort zijn inclusief bij deze actie! Wil je voor de beste prijs een wintersport boeken bij Club Med? Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je tussen 26 en 29 maart boekt. De accommodaties zitten in de bekende vakantieweken altijd razendsnel vol, dus hoe eerder je boekt hoe beter!

Doe een aanvraag!

Vanaf vandaag kun je een vrijblijvende aanvraag doen bij Club Med voor volgend winterseizoen. Wat je ontvangt? Een gepersonaliseerd prijsvoorstel dat je alleen nog maar in de 4-daagse periode van de vroegboekkorting hoeft te accepteren.

Nog meer vernieuwingen

Club Med zet door met de vernieuwingen. Deze winter kon je al de vernieuwingen ontdekken bij Club Med La Rosière en Club Med Tignes en in 2024/2025 kun je nog meer nieuws verwachten. Komende winter is een van de iconische Resorts, Serre-Chevalier, volledig vernieuwd. Alle kamers worden verbouwd, er komt een nieuwe Spa by Payot, een nieuw specialiteitenrestaurant met wijnkelder, het restaurant wordt vernieuwd, ook wordt de skiroom heringericht met individuele skilockers voor elke kamer! Veel op je op te verheugen dus.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in