Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vanaf deze winter gegarandeerde sneeuwzekerheid bij Club Med

© Club Med

Wintersportredacteur

Bang dat er geen sneeuw ligt in het skigebied waar je nu je wintersport boekt? Doorgaans ligt er genoeg sneeuw in alle gebieden, maar wil je echt zekerheid, dan kun je het beste bij Club Med boeken. Deze wintersportaanbieder biedt het hele winterseizoen sneeuwzekerheid. Hoe dit werkt en ander interessant nieuws van Club Med, vind je in dit artikel.

Sneeuwzekerheid bij Club Med

Club Med biedt verschillende accommodaties in grote skigebieden in de Franse Alpen. In totaal zijn er 14 resorts, negen hiervan liggen in skigebieden boven de 3000 meter. Deze resorts zijn niet alleen prachtig en centraal gelegen in de skigebieden, je krijgt hier ook nog eens gegarandeerd sneeuwzekerheid. Het nieuwe initiatief van Club Med houdt in dat je bij gebrek aan sneeuw kosteloos in een ander resort in de Alpen mag verblijven. De kleine kans op een wintersport zonder sneeuw wordt zo helemaal weggenomen. Twijfel dus niet langer en leg je wintersport vast!

Hoe deze gegarandeerde sneeuwzekerheid werkt? De voorwaarden voor de sneeuwzekerheid zijn: 50% van het skigebied is door gebrek aan sneeuw, 2 of meer dagen, binnen 5 dagen voor vertrek gesloten. Als dit zo is, dan word je kosteloos omgeboekt naar een van de andere resorts van Club Med in de Alpen.

Nieuw bij Club Med La Rosière

Club Med La Rosière is een leuke optie voor je volgende wintersport. Vanaf december 2023 kun je hier ook een suite boeken in de Exclusive Collection Zone. Dit resort is sinds 2020 geopend en nu wordt er dus een nieuw onderdeel toegevoegd. Wat dit inhoudt? Deze suites zijn perfect voor gezinnen met 2 tot 5 personen die net dat beetje extra willen tijdens de wintersport. Zo heb je in de Exclusive Collection Zone gegarandeerd schitterend uitzicht op de besneeuwde bergwereld, grote kamers, een toegewijd team, toegang tot de exclusieve Welcome Lounge ‘Paradiso’, een eigen skiberging, roomservice voor ontbijt en volledige toegang tot het aangrenzende resort.

Ontdek meer over Club Med La Rosière ›

Vorige winter vernieuwd: Club Med Tignes

Overtuigd van het nieuwe principe van Club Med en wil je op wintersport naar Tignes? Dan kun je verblijven in de recent verbouwde Club Med in het skigebied. De officiële heropening van Resort Tignes was afgelopen winter. Wat je kunt verwachten als je hier verblijft? Een luxe all-inclusive wintersport, met directe toegang tot de pistes, skiën tot de voordeur, een eigen skiberging, inbegrepen ski- en snowboard lessen van de ESF en uitgebreide service bij aankomst en vertrek. In Resort Tignes zijn er 430 kamers, twee restaurants, een groot zwembad en een wellness-zone. Maar dit is nog niet alles! Wil je nog meer luxe? Dan kun je verblijven in de exclusieve zone in dit Club Med Resort. Er zijn 25 suites met onder andere een eigen balkon, salongedeelte in de kamer en het Exclusive Collection team dat ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Club Med Tignes biedt ook kinderbegeleiding en -animatie voor kids tussen de 2 en 18 jaar. Onder leiding van professionals beleven de kinderen een geslaagde wintersport. Er zijn onder andere cursussen en mogelijkheden voor kinderen om onder begeleiding de pistes op te gaan. Leuk feitje: Club Med Tignes heeft het grootste Club Med zwembad in de Alpen.

Meer informatie over Club Med Tignes ›

Dit blog is geschreven in samenwerking met Club Med en Atout France.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in