Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

BMW en Leitner realiseren VIP Gondellift

Wintersportredacteur

De luxe in de skiliften is tegenwoordig een hot-item bij skigebieden. Bij de investering in nieuwe liften dient er rekening gehouden te worden met verwarmde zitplaatsen, automatische beugels, zonwerende windkappen en in sommige gevallen een lopende band waar de wintersporters dienen op te stappen. Door de toegenomen technologie zitten de mensen ook niet meer te wachten op een oude skilift, waarbij je bibberend zit te wachten tot dat je de beugel weer omhoog mag doen. In skigebied Hochzillertal is er nu wel een hele opmerkelijke gondellift in het leven geroepen, de VIP-gondellift. Een succesvolle samenwerking tussen BMW individual en liftenbouwer Leitner.

Ontspanning tijdens de rit naar boven staat centraal bij de filosofie van de skilift. De stoelen zijn afkomstig van BMW Individual en hebben per stoel de beschikking over massagefunctie op maat. Daarnaast kan er genoten worden van muziek uit de radio installatie van de BMW 7 serie. Kortom, een prive concert waarbij je baalt dat het einde van de lift in zicht is. Uiteraard kan dit gedaan worden onder het genot van een heerlijk glas champagne.

De bruin marine leer bekleding zorgt voor een luxe uitstraling en heerlijke zitcomfort. Om nog meer plezier aan de ongekende luxe toe te voegen en de perfecte ambiance te realiseren zijn er platinum sierlijsten aan het plafond gemonteerd. De samenwerking tussen beide partijen heeft er voor gezorgd dat de nieuwe gondellift de meeste luxe is op dit moment.

Er zijn drie pakketten samengesteld die gekocht kunnen worden bij eventuele interesse:

 • Premium Early Bird
  Dit arrangement is voor de vroege vogels onder ons. Van 08.00 – 08.30 kan er gebruik gemaakt worden van de VIP-gondellift.
  De auto kan dan geparkeerd worden naast de betaalautomaten naast de lift. In de gondel wordt er een prachtige CD gedraaid en zal de champagne klaar staan. Na de rit staat er een heerlijke lunch klaar in de Kristallhute en kan er gebruik gemaakt worden van de lig en waterbedden. De kosten van dit arrangement zijn €150,-.
 • Premium Wedel Skiday
  Van dit arrangement kan ook later in de middag gebruik gemaakt worden. Hierbij wordt de auto ook weer keurig geparkeerd naast de lift bij de betaalautomaten zodat je direct door kan lopen de lift in. In de gondel zal er weer een CD beluisterd worden met twee heerlijke glazen champagne. In de Kristallhute zal er een lunch verzorgd worden en kan er gebruik gemaakt worden van de lig en waterbedden. De kosten van dit arrangement zijn €190,-
 • Exclusive Arrival
  Daarnaast is er voor de bezoekers van hotel Kristallhute een arrangement ontwikkeld waarbij je voor €50,- naar boven gebracht wordt. Ook hier zal een heerlijk glas champagne gedronken kunnen worden onder het genot van mooie muziek.

BMW is duidelijk klaar voor het nieuwe winterseizoen. Erg benieuwd of de wintersporters gebruik zullen maken van deze exclusieve skilift.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in