Nieuwsalert per mail ontvangen

Bespaartip: boek skiles in combinatie met skiverhuur

Wintersportredacteur

Skiles en skimateriaal zijn natuurlijk zeer belangrijk als je op wintersport gaat. Zonder kom je maar moeilijk de berg af. Helaas kosten beide geld en dat geef je tijdens je vakantie liever uit aan een portie Kaiserschmarrn op het terras of een biertje in de après-ski. Gelukkig heeft CheckYeti daar iets op bedacht en delen wij een fijne bespaartip met je. Je kunt je skiles online boeken in combinatie met skimateriaal en dat is extra voordelig.

Bespaartip: boek een combinatiepakket

In oktober is CheckYeti een strategische samenwerking aangegaan met Skiset. Beide bedrijven zijn de grootste in hun markt in Europa (online skiles en online skiverhuur). Samen hebben ze iets bedacht om de voorbereiding van de wintersport nog soepeler te laten verlopen. Je kunt namelijk je skiles online boeken en daar ook gelijk skimateriaal bij huren. Twee vliegen in één klap dus! Ideaal voor iedereen die skiles nodig heeft en niet over eigen materiaal beschikt.

Kinderen op skiles bij de skischool

In deze skigebieden vind je het beste aanbod

Veel skilessen worden bij CheckYeti aangeboden met de optie tot skiverhuur bijboeken. Om het allemaal nog beter te maken, zijn er ook een aantal opties waarbij de skischool de lessen inclusief materiaal aanbiedt. Het skimateriaal dat bij de skiles inzit, bestaat in de meeste gevallen uit ski’s, stokken, schoenen en vaak ook een helm. Alles zit inbegrepen in de totaalprijs en is extra voordelig. Hieronder heb ik vijf skigebieden op een rijtje gezet, waarbij dat het geval is. Extra makkelijk!

Feldberg

Feldberg ligt in het Zwarte Woud in Duitsland, op ongeveer 690 km rijden vanaf Utrecht. Het skigebied is met ongeveer 60 km aan pistes niet groot, maar wel ideaal voor een wintersport dichtbij huis. Het merendeel van de pistes is rood of blauw.

Bekijk het aanbod

Oberstdorf

Het Duitse Oberstdorf deelt een skigebied met het Oostenrijkse Kleinwalsertal. Samen goed voor iets meer dan 130 km aan pistes. Oberstdorf is een sfeervolle plaats, ideaal voor families. Het familievriendelijke karakter kom je ook tegen op de pistes, met tal van faciliteiten en leuke kinderlanden.

Bekijk het aanbod

Sölden

Sölden is een populaire wintersportbestemming. Niet gek, want met 2 gletsjers en meerdere drieduizenders, is het skigebied ontzettend sneeuwzeker. Skiën doe je hier op iets meer dan 150 km aan pistes. Er zijn heerlijke skitochten mogelijk (BIG3), fijne berghutten en natuurlijk na afloop: feestelijke après-ski. Je vervelen doe je hier niet snel.

Bekijk het aanbod

Garmisch

Vanuit het in Zuid-Duitsland gelegen Garmisch-Partenkirchen ski je in skigebied Garmisch Classic. Ook wel bekend van de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze. Het skigebied beschikt over iets meer dan 60 km aan pistes en heeft ieder type wintersporter wel iets te bieden.

Bekijk het aanbod

Lenggries

Lenggries ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van München en Innsbruck en is daarmee ideaal per vliegtuig bereikbaar. Skiën doe je hier op de iets meer dan 30 km aan pistes van skigebied Brauneck. Omdat het skigebied dichtbij de grote steden ligt, kan het in de weekenden soms best druk zijn. Je vindt hier voornamelijk rode pistes, maar uiteraard zijn er ook een aantal mooie blauwe en groene oefenweides te vinden.

Bekijk het aanbod

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in