Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Beperkt aantal dagtickets voor WK Saalbach binnenkort te koop

© saalbach.com, Daniel Roos

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wil jij het WK in Saalbach bijwonen komend seizoen? Op 10 juni start een speciale zomeraanbieding voor dagtickets voor de FIS Alpine Ski Wereldkampioenschappen in Saalbach 2025! Onder het motto “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” zullen er een beperkt aantal dagtickets voor de skiwedstrijden in 2025 in alle categorieën beschikbaar zijn in de ticketshop.

Minder dan 250 dagen te gaan

Met minder dan 250 dagen te gaan tot de start van het unieke ski-evenement in Saalbach Hinterglemm, zijn de voorbereidingen in volle gang en worden de laatste details afgerond. Het hele Salzburgerland kijkt uit naar de FIS Alpine Ski Wereldkampioenschappen, die plaatsvinden van 4 tot 16 februari 2025 in Saalbach Hinterglemm!

Openbaar vervoer zeer belangrijk tijdens WK

Er wordt speciale aandacht besteed aan het openbaar vervoer voor de 15.000 fans die dagelijks worden verwacht in het stadion. Ook aankomst op ski’s is mogelijk. Dankzij de uitgebreide en moderne infrastructuur van het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, kunnen skifans direct en zonder te zoeken naar een parkeerplaats op ski’s naar de races op de Zwölferkogel komen. Ook het skiën voor publiek zal zonder beperkingen mogelijk zijn.

Tickets WK Saalbach kopen

Tickets scoren? Advantage passen zijn nu al beschikbaar en bieden een korting tot 15 procent vergeleken met de dagticketprijzen voor dezelfde periode. Elke voordeelpas is ontworpen als een meerdaagse ticket voor één persoon, is niet gepersonaliseerd, kan indien nodig worden overgedragen aan een andere persoon, en is geldig voor het betreffende evenement. Wil je een dagpas, zet dan dus 10 juni in de agenda. Meer informatie vind je en tickets koop je op de officiële website van het WK.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in