Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

ASFINAG veilt online oude voertuigen

Wintersportredacteur

Altijd al je eigen sneeuwschuiver willen hebben? Dan is dit je kans! Wegbeheerder ASFINAG veilt zoals elk jaar een aantal oude voertuigen. Dit jaar geheel in coronastijl: online. Meebieden is mogelijk tot 4 november.

Oude voertuigen

Sinds 1982 is ASFINAG beheerder van 2233 km aan autosnelwegen en autowegen in Oostenrijk. Ze zorgen voor onderhoud aan deze wegen en zijn ook verantwoordelijk voor het innen van tol en de controle op het betalen hiervan. Bij ASFINAG koop je bijvoorbeeld ook het vignet Oostenrijk 2020 of 2021.

Elk jaar veilt het bedrijf voertuigen die uit dienst zijn genomen. Dit jaar is dat niet fysiek, maar online. De afgelopen jaren zijn al meer dan 500 personen op de ASFINAG veilingen afgekomen. Ook nu zijn de eerste biedingen weer binnen. ASFINAG veilt via het Oostenrijkse veilingsbedrijf DOROTHEUM meer dan 70 auto’s, vrachtauto’s en speciale uitrustingen voor die voertuigen. Van grasmaaiers tot sneeuwschuivers.

Bieden tot 4 november

Lijkt het jou wel wat? Zo’n oude vrachtwagen met sneeuwschuiver? Tot 4 november kun je meebieden op de online veiling van ASFINAG. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je eenmalig registreren. Houd de website wel goed in de gaten. Vooral vrachtwagens met sneeuwschuivers zijn populair. Op dit moment hebben al 65 mensen een bod uitgebracht en staat de prijs voor deze voertuigen op € 27.000,-.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in