Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Afgebrand Hotel Victoria in Gerlos na 2 jaar weer open

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het nieuws dat Hotel Victoria in Gerlos in brand stond was zelfs in Nederland het gesprek van de dag. Onderhand is dat alweer twee jaar geleden en vandaag vindt de officiële heropening plaats. Een prachtig moment waarbij de eigenaren een onrustige periode afsluiten. Benieuwd hoe het is geworden? Wij namen vast een kijkje en spraken met de chef van het hotel.

Op 19 januari 2014 rond 03.00 begon de grootste nachtmerrie voor de chef van Hotel Victoria, Martin Brabant. In totaal zijn er 11 brandweerkorpsen ingezet met 140 brandweerlieden om de brand voortijdig te kunnen stoppen. Vanwege de aanhoudende wind konden de brandweerlieden het vuur moeilijk onder controle krijgen. Dertig mensen moesten geëvacueerd worden en twee personen werden met rookvergiftiging afgevoerd.

Hotel Victoria Gerlos

Archiefbeeld januari 2014

De afgelopen twee jaar is er keihard gewerkt om het hotel vanaf de grond af aan weer op te bouwen en vandaag wordt het hotel officieel geopend. Wij namen een kijkje bij nagelnieuwe hotel en spraken met de chef.

Een paar impressies van het nieuwe hotel vind je hieronder, maar het beste is natuurlijk om zelf een kijkje te nemen. Naast het hotel is ook de nieuwe bar geopend waar iedereen welkom is. Je vindt ‘m tegenover het gemeentehuis en het toekomstige dalstation van de nieuwe Dorfbahn.

IMG_3546IMG_3542IMG_3539IMG_3531IMG_3512IMG_3518IMG_3521IMG_3519IMG_3509IMG_3505IMG_3499

OOK LEUK OM TE LEZEN: DE DORFBAHN IN GERLOS KOMT ERAAN

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in