Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Aangeboden: beste job ooit

Wintersportredacteur

Jon is back! De koning van de videoblog Jon Olsson gaat back to the roots. Oftewel, hij gaat zijn prachtige leven weer dagelijks in beeld brengen. En daar heeft hij hulp bij nodig.

Zegt de naam Jon Olsson je niets? Zijn auto’s zeggen je zeker wel wat. Jon is niet alleen pro skiër, maar houdt ook van autoracen. Die combinatie van hobby’s zie je in zijn auto’s terug. Wellicht ken je zijn Lamborghini met dakkoffer nog? En ken je die niet? Dan ken je de Audi RS6 wel, die afgelopen oktober gestolen werd in Amsterdam.

IMG_0928.JPG

Omdat Jon weer op een aardig niveau aan het skiën is vindt hij het zonde dat hij geen filmer meer mee heeft en daar wil hij verandering in brengen. Jon zoekt dus een videospecialist die met hem op pad gaat. Dat betekent veel reizen, skiën en hele dikke auto’s. Het doel: video’s maken die hij en zijn fans leuk vinden. Veel behind the scenes footage en alles draait om lol hebben. Ken je deze video nog? De volgende komt misschien wel van jouw hand.

Ben je goed met een camera en met video’s editen en houd je van een flinke portie avontuur en fun, dan is dit jouw job. Om te solliciteren voor de job stuur je wat van je werk en het liefst ook een kleine videopresentatie van jezelf naar [email protected]. Enig idee wat je verder moet verwachten? Neem eens een kijkje op zijn YouTube kanaal. Dit is toch de beste job ter wereld?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in