Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

WINACTIE: Thule Upslope (20L) wintersport rugzak

Wintersportredacteur

De maand november kunnen we niet beter beginnen, dan met een leuke winactie. Dit keer geen wintersportreis, maar een hele fijne gadget. Je kunt er je bammetjes in opbergen, maar ook je flacon met Jägermeister en een extra laagje. Doe snel mee met de prijsvraag en maak kans op de Thule Upslope (20L) wintersport rugzak!

Wat kun je winnen?

De Thule Upslope 20L is een ontzettend praktische wintersportrugzak. Dankzij de ritssluiting, die om de hele rugzak loopt, is het mogelijk om je spullen eruit te pakken, zonder dat je de tas meteen af moet doen. De rugzak biedt de mogelijkheid om je ski’s of snowboard mee te vervoeren en ook is er een geïsoleerde hoes voor je waterfles. Verder is er een beschermend vak voor je goggles, evenals een lus voor een ijsbijl. In het zijvak kun je snacks, zonnebrandcrème en een lippenbalsem opbergen.

Details Thule Upslope 20L:

  • Afmetingen: 30 x 26 x 49
  • Inhoud: 20 Liter
  • Gewicht: 0.8 KG

Eigen ervaring

Wij hebben de rugzak getest en hebben ‘m als zeer prettig ervaren. Je kunt er niet alleen prima mee skiën, maar ook mee toerskiën. Vooral de vakjes zijn erg handig.

Doe mee en win!

Wil jij kans maken op deze gave rugzak? Geef dan antwoord op de vraag: ‘Welk verbod is deze week ingegaan in Oostenrijk?’. Meedoen kan t/m 14 november 2019. Op 15 november 2019 maken we de winnaar bekend.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in