© Skiinformatie.nl

Kijktip: het leven van de Nederlandse kleuterjuf Lemke in Wildschönau

Einde 2023 was het team van In de bergen in de Oostenrijkse Alpen om de laatste twee afleveringen op te nemen van de webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’. Ze gingen onder andere langs bij Lemke en haar gezin in Wildschönau. Deze Nederlandse werkt in een piepklein bergdorpje als kleuterjuf. Benieuwd naar haar leven in de sneeuw?

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

In de afleveringen van “In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk” kun je Nederlanders volgen die hun huis en baan in Nederland vaarwel hebben gezegd voor een nieuw leven in Oostenrijk. Hoe komen ze aan de kost? Hoe vullen ze hun vrije tijd? Hoe beleven ze de Oostenrijkse cultuur en gewoontes? En wat zijn de mooiste plekken in hun nieuwe huisbasis? Alles kun je zien in YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Aflevering 7: Lemke en haar gezin

De Nederlandse Lemke woont nu al 14 jaar in Oostenrijk. Samen met haar Oostenrijkse man en twee zoons woont ze in Wildschönau. In deze aflevering krijg je en kijkje in haar leven. Van de kleuterschool waar ze werkt tot suizend van de pistes met haar gezin, zo is het leven van Lemke in Oostenrijk:

Kijk ook:

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

[spotler formid="11091"]

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

[spotler formid="11141"]