Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Pixabay

TE KOOP: luxe optrekje in Japans skigebied

Wintersportredacteur

Ben je toe aan iets anders dan de Alpen en heb je nog wel een zak met geld op zolder liggen? Dan is dit luxe optrekje in het Japanse skigebied Niseko misschien wel wat voor jou. Voor een kleine ¥290,000,000 kun je al de gelukkige eigenaar zijn.

Je moet natuurlijk nog wel even wachten tot je er eindelijk naartoe kunt reizen, maar dan heb je ook wel wat.

Japanse vakantiewoning

Aan een weg tussen Annupuri en Niseko vind je dit prachtige optrekje. Het 250 m² grote huis is helemaal van hout en beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een traditioneel Japans bad, garage en een prachtige open haard met broodoven. De koop is inclusief 5615 m² aan grond. Het is ongeveer 10 minuten rijden naar Niseko en 3 minuten naar de skiliften. Voor een kleine 2,5 miljoen euro kan het al van jou zijn. Meer informatie en foto’s kun je hier vinden.

Wintersport in Japan

Een wintersport in Japan staat voor veel mensen hoog op het lijstje. Het is een compleet andere ervaring dan wintersport in de Alpen en dat is wat veel wintersporters zo aantrekt. De jaarlijkse sneeuwhoeveelheden zijn gigantisch en naast skiën op de pistes, zijn er ook veel off-piste mogelijkheden. Niseko ligt op het eiland Hokkaidō. Je hebt hier toegang tot ongeveer 50 km aan pistes en 31 skiliften. Het skigebied bereikt een maximale hoogte van 1188 meter en biedt doorgaans skimogelijkheden van eind november tot begin mei.

Benieuwd naar een wintersport in Japan? Check even onderstaande foto-update van Pim en Arnoud. Zij waren hier afgelopen januari op wintersport.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in