Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS OP DINSDAG: voordelig naar SkiWelt vanaf € 217,- p.p.

© SummitTravel

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een lang weekend skiën met je vrienden lijkt een dure opgave. Maar dat valt mee! Voor slechts €217,- p.p. boek je bij Summit Travel 3 nachten inclusief skipas in één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. En laat de SkiWelt nou ook nog eens één van de meest dichtbijgelegen skigebieden zijn!

Appartementen Im Schindlhaus

De verblijven van Appartementen Im Schindlhaus zijn gelegen in het centrum van het sfeervolle plaatsje Söll. De 3-sterren appartementen liggen op zo’n 700 meter van de skilift. Heb je nou geen zin om te lopen, dan ligt de dichtstbijzijnde skibushalte op zo’n 100 meter. In het dorp vind je verschillende winkels, restaurants en après-ski.

Appartementen Im Schindlhaus beschikt over een receptie, restaurant, parkeerterrein en gratis Wi-Fi. Daarnaast zijn de appartementen uitgerust met alle gemakken: Keuken, badkamer, slaapgedeelte en eventuele slaapplaatsen op bedbanken.

Appartementen Im Schindlhaus

Inclusief skipas

De 2-kamerappartementen zijn te boeken voor 2 tot 4 personen met verblijf op basis van logies en eigen vervoer. De 3-daagse skipas voor het 284 kilometer tellende SkiWelt is bij de prijs inbegrepen. Boek nu de accommodatie voor 4 personen, vanaf €217,- per persoon. Extra dagen skipas en materiaalverhuur zijn bij te boeken.

Wintersport in Söll

Söll is wellicht niet een heel bekend wintersportdorp onder de Nederlanders. Toch is dit één van de 8 wintersportdorpen uit de SkiWelt. Vanuit Söll sta je na het nemen van 2 gondels op het hoogste punt van het skigebied, namelijk de Hohe Salve. Vanaf dit prachtige uitzichtpunt ski je gemakkelijk richting bekende dorpen als Ellmau en Westendorf.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in