Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tot 50% korting bij DAKA met de wintersport leegverkoop

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Opgelet, deze deals wil je niet missen! Bij DAKA is er wintersport leegverkoop op geselecteerd wintersportmateriaal. Dit betekent dat je ski’s, snowboards, skischoenen, wintersportkleding en nog veel meer voor een voordelige prijs kunt aanschaffen. Wat er allemaal in het leegverkoop aanbod zit? Lees snel verder!

Wintersport leegverkoop bij DAKA

Van ski’s tot skikleding en van snowboards tot ski- en snowboardschoenen: tot 31 september 2023 kun je profiteren van hoge kortingen bij DAKA. De 30% tot wel 50% korting is geldig in de DAKA winkels in Rotterdam Noord en Amersfoort. Is dit te ver voor jou? Dan kun je ook online kijken, daar geldt het voordeel namelijk ook.

Ski’s met hoge korting

Ben je eruit en wil je eigen ski’s kopen? Nu is de tijd om te shoppen met korting bij DAKA. De kortingen lopen hoog op in de leegverkoop. Kijk maar mee:

Shop nu alvast je nieuwe skikleding

DAKA heeft nu een bijzondere actie voor skikleding. Skipullies kun je aanschaffen met veel korting. Zo kun je voor een vaste prijs verschillende truitjes mix en matchen. Vanaf € 39,99 heb je al twee nieuwe skipullies. Ook op de skipakken en andere skikleding is er korting tijdens de DAKA wintersport leegverkoop!

Voordelige skischoenen

Verschillende merken skischoenen met korting! Het scheelt al snel bijna € 100,- als je je nieuwe skischoenen aanschaft met de huidige korting.

Leegverkoop DAKA: alles voor snowboarders

Toe aan nieuw materiaal? Of wil je heel graag je eigen snowboardspullen aanschaffen voor komende winter? Het leegverkoop voordeel van DAKA geldt op zowel snowboards als bindingen en snowboardschoenen. Dit zijn een paar van de producten met korting uitgelicht:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in