Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Op wintersport voor minder dan € 300,- per persoon

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Voordelig genieten van een wintersportvakantie – is dat nog mogelijk?! Ook een wintersport wordt duurder, maar er zijn altijd manieren om te besparen en ervoor te zorgen dat je wintersport betaalbaar blijft! Er zijn tal van mogelijkheden om kosten te besparen door slim je bestemming, accommodatie en reisperiode te kiezen. Het is vooral nuttig om prijzen te vergelijken en op zoek te gaan naar goede acties. We helpen je graag op weg!

Voordelig op wintersport

We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat ook jij voordelig op wintersport kunt gaan: boek vroeg (dus begin nu met oriënteren en boeken!), als je buiten de schoolvakanties kunt: doen, ga naar kleinere wintersportgebieden, vergelijk prijzen, verkort je vakantieduur, en er zijn nog veel meer bespaartips. Om je te helpen met vergelijken en je zoektocht naar jouw wintersportbestemming voor het komende seizoen te beginnen, kun je alvast deze deals bekijken. Veel succes met het kiezen van je volgende bestemming!

Naar de sneeuw met Summit Travel

Als je op zoek bent naar voordelige vakantiebestemmingen, kom je al snel Frankrijk tegen. Over het algemeen ben je hier vaak goedkoper uit in vergelijking met Oostenrijk! Frankrijk is een prachtig wintersportland. In Oostenrijk liggen de prijzen iets hoger, maar er zijn op dit moment nog steeds goede deals te vinden. Zoals de onderstaande aanbiedingen. Deze deals zijn inclusief skipas, waardoor je ook alweer bespaart!

Deals van Chalet.nl onder de € 300,-

Ook bij Chalet.nl boek je inclusief skipas! De deals die we voor je hebben geselecteerd zijn allemaal voor 1 week en kosten minder dan € 300,- per persoon. Bij Chalet.nl zijn er alleen aanbiedingen in Frankrijk voor onder de € 300,-.

Aanbiedingen van Snowtrex

Bij Snowtrex zijn er ook verschillende aanbiedingen onder de € 300,-. Verschillende opties in verschillende landen, allemaal inclusief skipas. Dat heb je in ieder geval alvast geregeld! Deze deals zijn allemaal voor 7 nachten en in seizoen 2023/2024.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in