Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Aanbiedingen wintersport in de Zillertal Arena

Gerlos dorp in de Zillertal Arena wintersport februari

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De Zillertal Arena is een populair skigebied onder de Nederlandse wintersporters. Elk skiseizoen trekken duizenden mensen naar de dorpen Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten. Als je zeker wilt zijn van een fijne accommodatie, zeker in de schoolvakanties, dan is het belangrijk dat je er op tijd bij bent. Om het zoekwerk iets makkelijker te maken, heb ik in dit artikel een aantal aanbiedingen voor een wintersport in de Zillertal Arena op een rijtje gezet.

Wintersport in de Zillertal Arena

De Zillertal Arena wordt gevormd door de dorpen GerlosZell am ZillerWald im Pinzgau en Königsleiten . Het skigebied telt 150 km aan pistes en heeft ieder type wintersporter wel iets te bieden. Of je nou op wintersport gaat met de hele familie, met een vriendengroep of met je partner.

In de Zillertal Arena vind je al snel je favoriete berghut en lievelingspiste. Overdag kun je leuke tochten skiën, maar ook genieten van de zon op het terras. Rond het middaguur verzamelen de eerste wintersporters zich in de après-ski. Eerst bij Seppi’s op de berg, daarna bij de Cin Cin in Gerlos of in de vele andere bars. Niet zo’n fan van après-ski? Je kunt ook heerlijk uiteten gaan, rodelen of één van de vele andere activiteiten ondernemen.

Aanbiedingen wintersport in de Zillertal Arena

Wil jij graag op wintersport naar de Zillertal Arena, maar heb je nog niet geboekt? Bekijk hieronder een aantal aanbiedingen bij Bizztravel. Klik op de afbeelding voor meer informatie en prijzen.

Appartement Schönachhof Zillertal Arena
Appartementen Pinzgauer Höhe Zillertal Arena
Appartementen Gruben Peter Zillertal Arena
Gerlos Alpine Estate Zillertal Arena

Pension Tannerhof accommodatie Zillertal Arena
Appartement Sonnwend in de Zillertal Arena
Chalets Astn Hütten Zillertal Arena

Meer accommodaties in de Zillertal Arena

Meer aanbiedingen

Zijn bovengenoemde aanbiedingen net niet wat je zoekt in een wintersport? Natuurlijk is er nog veel meer keuze aan accommodaties. Niet alleen bij Bizztravel, maar ook bij Sunweb, Summit Travel of Belvilla. In de Zillertal Arena, maar ook in allerlei andere wintersportlocaties in de Alpen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in