Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

73 jaar en skileraar worden: dat kan gewoon!

© Snowlife

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Van Snowlife hebben we een bijzondere video doorgestuurd gekregen. De afgelopen weken zijn er alweer wintersporters in training om volgend skiseizoen aan de slag te kunnen als skileraar. Op de Kitzsteinhorn in Kaprun zijn meerdere deelnemers bezig met de Anwärteropleiding. Zo ook Wim van 73 jaar!

Anwärteropleiding bij Snowlife

Snowlife Skilerarenopleidingen organiseert trajecten die jou helemaal klaarstomen voor een baan als leraar in de sneeuw. Om de nieuwe skileraren op te leiden voor het lesgeven, zijn er op dit moment trainingen op de Kitzsteinhorn in Oostenrijk. Deze gletsjer is nog geopend voor wintersporters en er ligt nog genoeg sneeuw. Onder andere in de meivakantie was er een grote groep op de gletsjer aanwezig voor de Anwärteropleiding. Alle deelnemers hebben hun opleiding positief afgesloten. Daarbij hoorde ook Wim Gesink van 73 jaar.

Interview met Wim

Bij 73 jaar denk je misschien niet meteen aan een skileraar, maar dat hield Wim niet tegen om met de Anwärteropleiding te starten. Hij zit niet graag stil en melde zich in een opwelling aan voor de aanmeldingsdag van Snowlife. Dit vond hij zo ontzettend leuk dat hij de opleiding is gestart en succesvol heeft afgerond!

Lees ook: Werken in de sneeuw: skileraar word je zo!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in