Nieuwsalert per mail ontvangen

5 gadgets die je wintersport nog vetter maken

Wintersport is de leukste vakantie van het jaar. Die zeven dagen per week waar je het hele jaar naar uit kijkt wil je maximaal beleven. Je wilt niks missen, en alles vastleggen. Met deze vijf gadgets maak je jouw wintersportvakantie nog vetter!

5. Suunto: Traverse Amber GPS-Horloge
Dit GPS-horloge is speciaal ontwikkeld voor in de bergen. Het horloge heeft een hoogte- en barometer. Terwijl jij je over de pistes beweegt laat het beeldscherm in een kruimelspoor zien welke afstand je achter je hebt liggen. Wil je een dag van te voren je route uitstippelen dan kan dat met de topografische kaarten van movescount.com. Je hoeft niet bang te zijn dat je verdwaalt met het elektronische kompas.

De Suunto Travers Amber communiceert draadloos met je smartphone. Tijdens het skiën krijg je alle belangrijke notificaties direct binnen op het beeldscherm van je horloge. Je hoeft je handschoenen niet uit te doen en je telefoon, die diep in je jas verborgen is, te pakken om te zien we je belt.

Aan het einde van de dag kun je al jouw prestaties terugkijken met de Suunto Movescount App. Afstand, snelheid, route en nog veel meer informatie kun je bekijken op het scherm van je telefoon.

Het horloge is niet alleen functioneel maar ziet er tegelijk ook sportief en chic uit. Door de robuuste glasvezel-composiet kast, een strakke roestvaste stalen ring in combinatie met een krasbestendig mineraalglas hoef je je geen zorgen te maken over dat het horloge tijdens het sporten beschadigd raakt.

Suunto Traverse

Het Suunto Travers Amber GPS-Horlage is verkrijgbaar voor €399,95.

4. TomTom: Bandit actiecamera
Laat iedereen jouw hoogtepunten zien. De TomTom Bandit is de eerste actiecamera met een ingebouwd mediaserver. Het beeldmateriaal hoeft niet te worden gedownload voor het kan worden gemonteerd. De beelden kunnen direct worden bewerkt en worden gedeeld met al je vrienden.

Terwijl je onderweg bent markeert de TomTom Bandit jouw hoogtepunten in de video op basis van snelheid, g-krachten, acceleratie en rotatie. Tijdens de opnames kun je ook handmatig de voor jou belangrijke momenten markeren. Zo kun je ook een opkomende zon of de vers gevallen sneeuw direct opslaan.

Deel jouw avonturen direct vanaf de berg. Met de mobiele Bandit app monteer je de DH-beelden en deel je ze direct online met al je vrienden.

tomtom bandit
De TomTom Bandit is verkrijgbaar voor €429,95.

3. GoPro: Hero4 Session
De kwaliteit die je gewend bent van GoPro is nu verborgen in een camera niet veel groter dan de lens zelf. Dit is de lichtste actiecamera tot nu toe. Het ontwerp van de camera maakt het gebruik van een case overbodig. De camera zelf is waterdicht en bestendig tegen zware weersomstandigheden. Met één enkel druk op de knop begint de camera met filmen. De gemaakte beelden zijn direct en zelfs live terug te kijken op je smartphone middels de GoPro app.

De Hero4 Session wordt geleverd met hoogwaardige accessoires. De accessoires werken perfect samen met de eerder op de markt gebrachten GoPro toepassingen. De veelzijdige Ball Joint Buckle laat je de camera in iedere gewenste positie uitrichten. Ten opzichten van eerder uitgebrachte GoPro actiecamera is de Hero4 Session 50% compacter en maar liefst 40% lichter.

Door het strakke ontwerp gaat de camera op in iedere setting. Of je nu op een vers geprepareerde piste skiet, in de diepe poeder board of samen met je vrienden in de après-ski staat, de Hero4 Session voelt zich er thuis.

Het zal je verbazen dat een camera van dit formaat video opnames tot 1440 pixels kan maken. Door de 720 pixels en 100 frames per seconden schiet je vloeiende slow-motion beelden. De 8 mega pixel grote foto’s in combinatie met de groothoek lens leveren mooie plaatsjes op in singel, burst of timelamps mode.

GoPro HERO4 Session

De GoPro Hero4 Session is hier verkrijgbaar van €429,95 voor €219,95. 

2. 3D Robotics: Iris+ Quadcopter Drone
Een hypermoderne gadget voor een super scherpe prijs! Combineer de 3D Robotics Iris+ Quadcopter Drone met een GoPro actiecamera en je krijgt beelden die je normaal gesproken alleen in films ziet. Maak beelden van je vetste tricks in het funpark of de diepste lijnen buiten de piste. Maar ook voor mooie vergezichten ver boven de hoogste lift is deze drone de uitkomst.

Geen gedoe met een ingewikkelde gebruiksaanwijzing. De Iris+ wordt ready-to-use geleverd en is direct uit de verpakking te gebruiken. En voor beelden van een langzaam zakkende drone die richting de afgerond beweegt hoef je niet bang te zijn. Zodra de accu leeg begint te raken (vliegtijd 16 tot 22 minuten) laat de Iris+ zichzelf automatisch zakken en zet een nauwkeurig gekozen landing in.

In combinatie met een gekoppeld Androidtoestel of een Tarot gimbal blijft deze drone in FollowMe modus je achtervolgen. En gebruik de Droidplanner app om de drone op de automatische piloot te laten vliegen. Je bepaald thuis al welke route de drone af moet leggen om de perfecte beelden op te kunnen.

iris+ quadcopter drone
De 3D Robotics: Iris+ Quadcopter Drone is hier verkrijgbaar van €799,95 voor €599,-.

1. Oakley: Airwave Sneeuwbril
Een gadget die niet zou misstaan in een goede science fiction film. De Oakly Airwave laat je live zien wat je aan het doen bent. Binnenin de bril is er een Heads-Up Display verwerkt waarin alle nodige informatie wordt weergegeven. De skibril bevat GPS, bluetooth, Wi-Fi, een accelerometer, een barometer en gyro-sensoren. Hoogwaardige technologie gecombineerd met de kwaliteit die we van Oakly gewend zijn.

Bekijk je actuele snelheid, de hoogte waarop je je bevind, de airtime van je sprongen en de hoeveelheid hoogtemeters die je aflegt. Luister naar je favoriete muziek, zie waar je vrienden zijn, bekijk binnenkomende notificaties of open de ingebouwde navigatie.

De Oakly skibril wordt geleverd met een Oakly Plutonite lens die 100% van de UV-straling filtert. Volledig opgeladen werkt het display 6 uur lang. Het handige Oakley Switchlock systeem maakt het wisselen van de lenzen kinderspel.

De Oakly Airwave is verkrijgbaar voor €649,95.

Maak de blits met deze te gekke gadgets en beleef je wintersportvakantie als nooit tevoren. Al deze te gekke wintersportgadgets vindt je op de website van Bever.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in