Nieuwsalert per mail ontvangen

24 UUR IN het Zwitserse skigebied Lenk

Wintersportredacteur

Ben jij nog niet zo bekend met Zwitserland als wintersportbestemming en wil jij hier wel meer over weten? Dan hebben wij goed nieuws, want onze nieuwste 24 UUR IN aflevering is gemaakt vanuit het Zwitserse skigebied Lenk. Een dorp dat ligt in het Berner Oberland en zich kenmerkt door de oude chalets en uitgestrekte skigebied Adelboden – Lenk. Frank gaat in deze aflevering samen met Monique op onderzoek uit en geven jullie een goede blik op de regio en het skigebied. Wil je het skigebied Lenk beter leren kennen? Bekijk nu de nieuwste 24 UUR IN aflevering!

De opnames van deze aflevering zijn eind januari gemaakt, waarbij je goed kunt zien hoe de huidige condities zijn in Lenk. Er is zelfs nog veel meer sneeuw gevallen!

24 UUR IN skigebied Lenk

Bekijk hieronder de complete aflevering van 24 UUR IN Lenk. Zwitserland is een prachtig land om op vakantie te gaan en is weer compleet anders dan bijvoorbeeld Frankrijk of Oostenrijk. 20 minuten genieten!

Een kleine impressie met foto’s

Skigebied Lenk in 30 seconden

We hebben van Lenk ook een korte promo gemaakt, waarbij je van het skigebied een korte maar ook goede indruk krijgt. Wil je niet de hele aflevering kijken? Bekijk onderstaande promo en zie hoe mooi het skigebied is.

Meer informatie over Lenk? Lees hier het bericht dat wij een maand geleden over dit gebied publiceerden!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in