Nieuwsalert per mail ontvangen

Zwitserse skileraren krijgen cursus in video’s maken

Als je als skileraar aan de slag wilt in Zwitserland krijg je naast het geven van skiles ook cursussen in het filmen van de klant. De reden voor deze extra service is dat het delen van video’s via social media steeds populairder wordt, en dit de naamsbekendheid van de skischool enorm kan verbeteren.

In Zwitserland is het aantal Aziatische toeristen flink toegenomen en zeker bij deze doelgroep is het delen van video’s naar vrienden en familie in eigen land erg populair. Om die reden zullen circa 6.000 skileraren uit Zwitserland een twee dagen durende cursus krijgen waarbij zij tips en tricks krijgen zodat de klant goed in beeld gebracht kan worden. Na de vakantie kunnen de gasten de beelden opvragen en kunnen deze voor eigen gebruik in het ‘plakboek’ geplaatst worden. Met deze extra service hopen skischolen dat hun beelden verspreid worden en hun naam op het internet vaker zichtbaar is.

De verwachting is dat andere landen dit ook zullen gaan oppakken. Het hebben van skiles zal hierdoor een extra fun-factor erbij krijgen, want de nieuwste kunsten delen met je vrienden is natuurlijk geweldig.

Bron:

Skilerareninformatie.nl

 

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in