Nieuwsalert per mail ontvangen

Zo ziet een ontspannen dag van Maarten Meiners eruit

Wintersportredacteur

Even lekker relaxen is een luxe voor Maarten Meiners. Als het dan ook even kan maakt de Nederlandse topskiër er zeker gebruik van. Benieuwd hoe Meiners zijn dag doorbrengt als hij even niets moet, maar gewoon mag? Zo ziet een ontspannen dag van Maarten Meiners eruit.

Ontspannen de berg op gaan ziet er voor velen waarschijnlijk nog steeds minder intensief uit dan bij de topskiër, maar voor Maarten is dit een dag om even lekker bezig te zijn zonder hard te moeten trainen voor zijn wedstrijden.

Begin de dag met een kopje thee en wat afdalingen op de Stubaier Gletscher

Het is toch even wennen om een topskiër als Meiners in een normaal skipak te zien bewegen en eens niet over de superijzige pistes. Een lekkere poederpiste meepakken en deze in enorme snelheid afdalen, dat zou iedereen wel zo willen kunnen. Daarna de dag lekker afsluiten met een hapje en een drankje, zoals iedereen ‘normaal’ doet. Zie de video hieronder.

 

Meiners wanneer hij traint en niet ontspant

Het zijn twee hele verschillende kanten van Meiners, de video hierboven waarin hij lekker ontspannen de pistes afdaalt en een video waar de topskiër gefocust traint in de sportschool. Zie hieronder deze video.

Zo traint Nederlands snelste skiër voor wedstrijden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in